Minnakfasulyem arastirmacianne çok ilgisiz çünkü 5 dk muayene edip gönderiyor artı sen ultrasondayken içeri başka hasta alıyor mahremiyet sıfır insanın yüzüne bakmıyor hastane de de yaptırdığı doğumlardan duyduklarım kadarıyla ani bi kararla Çiğdem hocaya geçtim
arastirmacianne Minnakfasulyem instagram profilinden hiç öyle biri gibi gelmemişti 😑 peki Çiğdem hoca nasıl ve Doğum paketimi aldınız.Aldıysanız ne kadar? Ben de karar aşamasındayım.Fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim 🤗
Minnakfasulyem arastirmacianne aynen bize de öyle gelmişti ama değilmiş. Ben 16.haftadan sonra aldım paketi 6000 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ben Çiğdem hocadan memnumum inşallah Doğum da güzel geçer.
arastirmacianne Minnakfasulyem umarım istediğiniz şekilde güzel geçer🙏🏻peki Çiğdem hoca normal doğumdan mı sezeryandan mı yana
Minnakfasulyem arastirmacianne ben aşırı korkuyordum normal Doğumdan beni ikna etti normalden yana tabi şartlarınız da uygunsa
Edayslm Minnakfasulyem anldım canım ozaman ödeme nasıl oluyor paket almadan doğum yaptırırsa doğum parasımı alıyor
Arassss Edayslm aynen canım geçen haftasonu görüştüm maksat paket aldırmak zaten .. sehirdısında olduğumdan sadece Doğum sordum 6 bin dedi .. paket daha mantıklı
Edayslm Minnakfasulyem canım sadcee doğum parası 6 bin yazmış birisi:) paket alırım daha iyi çok fazla yaa
Arassss Tamam paket 7 bin Doğum 6 bin demişlerdi ..doktora göre ücret değişiyor mu bilmiyorum bende araştırıyorum orayı... bide ayrıntılı usg dısarda 500 tl yaptırıyorsunuz dediler..bende 12 haftalık olcam halen karar veremedim
merveeymeen Feyza1993 bende oraya gitmeyi dusunuyordum ta ki acillik olana kadar cok siddetli agrim vardi 19 mayis acile gittim takipli hasta olsaniz dahi bakamayiz buyuk kadin dogum hastanelerine gidin dedi ve ben o an vazgectim yani
Arassss Minnakfasulyem doktor olarak sormadım ben paket 7 demişlerdi.. ama yoğun bakım olanagı güzel korudan memnuniyet çok fazla doktor seçemiyorum bende