Hepsi çatlatma iğnesinin etkisiymiş 😔
Zehra333 size soylemistik cok erken davranip uzuluyorsunuz rabbim hayirlisini nasip etsin
Çok erken hareket ediyorsunuz her gün test yapıyorsunuz. Burada herkes size iğnenin etkisi geçmeden test yapmayın yoksa üzülürsünüz diyor keşke kendinizi bu kadar yıpratmasanız. Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama bırakın 15 gün geçmesini ne zaman ki adetim bir hafta gecikti o zaman test yaptım yani 22 gün sonra. Böyle şeyler yeterince stresli şeyler siz daha da zorlaştırıyorsunuz. Kendinizi bu kadar yıpratacağınıza çocuğunuza anlayana kadar anlatmaya çalışın kardeş mevzusunu.
Zehra333 dedik kuzum iğne etkisi diye üzülme olur Allah’ın izniyle bak problem de yokmuş olacak vakti zamanı gelince
Zehra333 canım bende iğnenin 8.günü yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı ama umutlanmamıştım. Çünkü iğnensin etkisi olabilirdi. Daha sonra iğnenin 11.günü yaptım ve hiç çizgi çıkmadı ben yıkılmıştım. Sonra iğnenin 14.günü gece bi test yapıyım dedim ve ikinci çizgi çok silik çıktı. Sabahında yaptım ve daha belirgindi. Çok şükür şuan 35+1 günlük hamileyim. Asla umutsuzluğa kapılma. Eğer olmazsa da dünyanın sonu değil bir daha denersin. Üzme kendini.
Zehra333 birgebeningünlüğü yaz instagramda yumutlama günü takibi yap değerlendir İnşAllah olur üzülme 🤗Bende mart ayında aynısını yaşadım 😔
Çok teşekkür ederim herkese
Zehra333 ben kontrolllü olarak iki defa hamile kaldım farkettim ki sadece bu iki hamilelikte ilişkiden sonra tam bir saat bacaklarımı havaya kaldırdım kalçamı da yükseltmiştim. Bu yüzden oldu sanırım dene bence
Zehra333 benimde kızım istediğim an hemen oldu temmuzda tekrar bebek istedik hemen verdi rabbim ama kalp atışımız duyulmayınca kürtaj oldum ocakta tekrar istemsiz hamile kaldım ve kimyasaldı diyeceğim o ki ben hep istediğimde kalabileceğimi düşündüm cnm ama 4aydr düşünüyoruz olmuyo benm şuan o kadar çok belirtim varkş daha adetimede 9gün var ve ben gittim kan verdim 2çıkı aslında saçmalık biley varsada çıkmaz dün namaz kılıyrm farzı 4kere yanlş kıldım aklımda hep bebek ya olmazsa korkusu aslında kafamızda bitirmeden bu iş tutmaz canm seni çok iyi anlıyrm en azında bir evladımız var hiç olmayanlar ne yapsın diye düşünüyorum çok istemekte evladım varken isyan gibi geliyo ben bu ay karar verdim ilişkiye bile ovulasyon testi yapıp giriyodm eşimi özlediğim için değil bunu yapmaktan vazgeçicem send eöğle yap canm oluruna bırak herşeyin bir vakti var vakit zaman geldimi olucaktır inşallah 🙏🏻☺️
Zehra333 işte bu yüzden doktorlar 14. Günü bekleyin diyolar :((( kendinizi üzerseniz daha da zorlaşır herşey. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Zehra333 kuzum bir aylığına oluruna bırakmayı dene oyalan düşünme günler geçsin ben geçen ay aynı senin gibiydim kaç testler harcadım çok stres yaptım bu ay oluruna bıraktım ve yumurtlama gördüm şuanda gebelik var mı diye test yapıcam hafta sonu ama gram belirtim Yok ama şu kaldı bana stres yapmamış oldum