RabiaYusuf d190516 masAllah❤️🥰 icin karın duymuştum evet.. benim doktorum onla ilgili birsey demedi hic bir fikrim yok o yuzden🤷🏻♀️
RabiaYusuf SeydaT ozaman kusman felan yoktur cok sanslisin eger oyleyse❤️ Ben artik aciktigim zaman agliyordum resmen yinemi yemek zorundayim diye.. sonuc hep kusmayla bittigi icin🤦🏻♀️ 3 kilo vermistim. Suan normal kiloma döndümm
Ssraa Deletedmom133 hadi evde açıkta kalıyoruz da dışarıda mecbur giyiyoruz😂😂😂 hamile pantolonu da sıkıyorsa çuval falan herhalde sonum🤦🏻♀️
Dilanyilmaz55 Ssraa canım bende 12 haftaligim karnım çıkmaya yeni başladı hamile pantolonu almak istiyorum ama lastik kısmı geniş oluyor içini dolduramam diyorum senin ilk aldigin hangi modeldi acaba nerden aldin:)
Biryabanci1 RabiaYusuf 12 den sonra gerçekten belirginleşmeye başladı ☺️ Hatta şuan dışarıdan görülür yani ☺️ 13+4 üm 🤩
RabiaYusuf Biryabanci1 yaa ne guzel😍🥰 bende istiyordum hep karnim ciksin hamile oldugum biraz belli olsun diye ama pantolonlar dar gelmeye baslayinca biraz moral bozukluguna sebep oldu🙈
SeydaT RabiaYusuf öyleymiş inşallah sizinkiler de bian önce geçer naneli şeker çubuk kraker elma iyi geliyormuş öyle duydum :))
Ssraa Dilanyilmaz55 canım lcw’den aldım. İçini dolduramasan aşağı düşme gibi problemi olmuyor zateb. Lastikli olduğu için karında o şekilde de duruyor büyüyünce de duruyor☺️
Dorukunannesi95 RabiaYusuf açken bile bariz cikmis yemek yiyince daha bi davul gibi oluyor gerçekten de 😀 hamile olduğumu ilk kez bu haftada hissettim
RabiaYusuf Dorukunannesi95 inanir misin bende!! Karnim daha once hic bu kadar olmamisti ya sanki icine top koymuslar gibi😁😁
Biryabanci1 RabiaYusuf yok canım ya ne mutlu işte artık karnına bakınca hep orda olduğunu bileceksin❤️
GulsahMulayim RabiaYusuf 20 haftalığım, kilo koymadım çok şükür üzerime 🤗 ama karnım da hala aynı, tık Yok. 3+1 140 metre kare bahçesi hariç karnımın içi herhalde 😂😂
RabiaYusuf GulsahMulayim superrr masAllahh ❤️😂 bazi 9 aylik hamile fotolari goruyorum neredeyse benim suanki (yemek yedikten sonraki ozellikle) karnim gibii.. 😂 Kesin sende o azicik karni olanlardan olcaksinn cok sanslisin😍 ne kadar az o kadar iyi bence?
RabiaYusuf SeydaT cubuk krakerleri cocuklugumda bu kadar yememisimdir🙈 eve stokladik resmen onlarda olmasa.. baya fayda etti bana ama ne olursa olsun bazen kusmanin önüne gecemiyordum
GulsahMulayim RabiaYusuf evet ağırlaşma olmuyor en azından ama insan da özenmiyor değil yanı göbeniii gere gere gezmeye 😂😂 görenler de senin çocuk büyümüyor herhalde deyip dalga geçiyor tabi hormonlar da bozuk olduğundan insan olumsuz etkileniyor 😂😂
Feyzaselh RabiaYusuf ben kızımda 9 ay kustum. Ve hiç birşey fayda etmedi. Aksine kraker daha da tetikledi 🤦🏻♀️ Şimdi sadece sabahları var çok şükür