RabiaYusuf Selam kizlarr, ben suan 14+1 haftalik hamileyim karnim yeni yeni cikmaya basladi, pantolonlarim dar gelmeye basladi bile ozellikle yemek yedikten sonra kapanmiyor🙈 Sizin karniniz kac haftalikken cikti? Lastikli pantolonlarmi giydiniz ne yaptiniz❤️
Aayse1234 RabiaYusuf benim 16.haftaya kadar pek belli olmadi karnım ama ben pantolonlardan anlıyordum düğme kapanmiyordu hemen hamile pantolonu aldım çok rahat ettim şimdi 24 haftalık olduk rahat bi şekilde giyiyorum 🤗
Dorukunannesi95 RabiaYusuf 15.haftaya girdim cikti karnim hayatimda hic boyle gobegim olmadi benim :)
SeydaT Minicikkiz aynen benimde sanırım zayıf olduğum için bende 6+2 minicik bundan önce asla göbeğin yoktu dümdüz bir karnım vardı 😁
RabiaYusuf d190516 ayy hadi yaa benimki cokmu erken ciktiki.. yani hafif bi sislik var sadece elbiseden gozukmuyor ama ciplak karinla cok belli🙈
mk123 d190516 bende niye karnim cikmio diye evhamlaniodum sizi görünce rahatladim az😂ben 23+5m gören hamile oldugumu anlamaz, 4 kiloda aldım ama karın yok bebek nerde diom hep😂
d190516 RabiaYusuf iç karın meselesi tamamen kiloyla falan da alakası yok 🙈doktorum bile senin iç karnın çok geniş diyo 5 kilo aldım bu arada 28+3 haftalığız oğluşumla 😌
Ssraa 12de başladı, lastikli bollarla idare ediyordum. Taa ki onlar da olmayana kadar... sonra düğmesi acık falan biraz idare ettim. Hamile pantolonu aldım rahatladım şimdi de ondan başkası olmuyor. İşin kötü tarafı da, onun lastiği yer yer karnımı sıkmaya başladı. Bu gidişle çıplak dolaşacağım
RabiaYusuf Ssraa hahah cok güldüm yorumunuza, bende suan otururken felan aciyorum dugmemii diz üstü giydigim zaman😂 ama cok rahatsiz oluyorum lastikli pantolon icinde cokmu erken ki diye dusunuyordumm..
Deletedmom133 Ssraa yanlış değilmişim ne giysem olmuyor evde artık eşiminlileri giymek zorunda kalıyorum oda olmada kıçım açıkta kalacağım 😀😀😀
Ssraa RabiaYusuf rahatsız oluyorsan erkeni yoktur. Karnı kasığı sıkmak iyi değil dar pantolona bile kızıyor doktorlar🙊 kocamın pantolonlarını mı denesem diyorum bazen🙊
RabiaYusuf Ssraa hahah bence guzel fikir 👍🏻😂 benim oyle bi imkanimda yok esim benden zayif oldugu icin🤷🏻♀️ Bana yarin carsi yolu gozuktu anlasilann
RabiaYusuf d190516 masAllah❤️🥰 icin karın duymuştum evet.. benim doktorum onla ilgili birsey demedi hic bir fikrim yok o yuzden🤷🏻♀️
Dorukunannesi95 RabiaYusuf açken bile bariz cikmis yemek yiyince daha bi davul gibi oluyor gerçekten de 😀 hamile olduğumu ilk kez bu haftada hissettim
RabiaYusuf SeydaT ozaman kusman felan yoktur cok sanslisin eger oyleyse❤️ Ben artik aciktigim zaman agliyordum resmen yinemi yemek zorundayim diye.. sonuc hep kusmayla bittigi icin🤦🏻♀️ 3 kilo vermistim. Suan normal kiloma döndümm
Ssraa Deletedmom133 hadi evde açıkta kalıyoruz da dışarıda mecbur giyiyoruz😂😂😂 hamile pantolonu da sıkıyorsa çuval falan herhalde sonum🤦🏻♀️