Nil_19 Havvauygun Benimde yüksek çıktı😕 diyet ve şeker takibi yapıcaksın canım. Hamur işi beyaz ekmek tatlı çikolata makarna pirş pilavı vs vs.. yasak meyveyi bile taneyle yiyorsun
Yusbur Gulgulcan doğum doktoru yönlendiriyor canım benim gittiğim yerde şeker yükleme odası vardı orda soru falan sordular şeker ailede var mı vs falan filan sonra hazırladılar içirdiler
Nil_19 Havvauygun daha yeni başladım canım Cuma çıktı. Açlık şekerim yüksek çıkıyor genelde benim 100’ü geçerse insülin başlarım dedi inşallah geçmez
Cns1435 Yusbur Ekmeği tam buğday olarak tüketiyorum gün de 2 dilim bende sebze yiyiyorum ara öğünler yapıyorum yürüyüş yapıyorum bugün 5. Günüm bugün daha yüksek çıktı senin nezaman düzene girmeye başlamıştı peki
Yusbur Cns1435 benim 1 hafta sürmeden girdi canım düzene sen bunu doktoruna söyle sende diyet işe yaramamış belliki
Yusbur Cns1435 ilk başladığında sınırlardaydı canım mesela 90 95 100 açlıklarım tokluklarımda 130 135 falandı ama şimdi açlıklarım 80 90 arası tokluklarım 110 125 arası gidip geliyor