meltemocak ece0000 ece0000 progesteron hormonu olarak kullandım daha önce bir dusugum olduğu için 8 hafta kullandım sonra kanamam olunca bu iğneyi kesip başka iğne kullanmaya başladım ben o igneyide 4 hafta kullandım sonrada 26 haftalık doğum yaptım
NergizG ece0000 canım benim tüp bebek transferim oldu. Transferden sonra kullanmaya basladım. Sanırım 3 ay daha kullanıcam
Gls ece0000 evet biliyorum da ne sıkıntınız var diye merak ettim şu an benim de kanamam oluyo arada ondan sordum
Gls ece0000 benim de az bi kanamam oldu şimdi de hafif lekelenme oluyo ondan verdi inşallah faydasını görürüz
ece0000 Gls insallah canim ..kacinci haftadasin? Benimde 2 gundur kahverengi akintim oluyo.bi bu ignede verdi bide gunde iki tane progestan hap..6+6 dayim..
Gls NergizG bende tüp bebek le hamile kaldım progestan kullanıyor dum zaten kanama olunca iğneye de başlattı
Ancelina ece0000 ufak bi kanama oldu. Dusuk tehlikesi gibi düşünelim dedi doktor. Devam ederse al dedi ama devam etmedi ben de kullanmadım henüz
OzgeSvr Ben bu iğneyi transferden sonra 4 ay kullandım göbekten. Kalçadan kullananlar sanırım progestan iğneden bahsediyorlar.