ece0000 Merhaba,hemsire igneyi kalçamdan yapti ama sitelerde gobekten yaziyor .farkediyormu sizce arkadaslar?
NergizG ece0000 canım doktor bana ister dışarda kalçadan yaptır ister kendin göbekten yap dedi ben kendim yapıyorum göbekten
Zeydo Bana hemşirem göbekten demişti o şekilde kullanıyorum, bildiğim kadarıylada 2 şekilde de kullanılıyor zaten. Yinede doktoruzla teyitleşin bence. Göbekten olması masrafsız ve acısız ☺️
ece0000 Gls 6+6 yim,2 gun once kahverengi akintim geldi az az devam ediyo hala.oyuzden verdi bana.sen??
Gls Guzel_ailem bana doktor öyle söyledi tarifde etti zaten ilacın reçetesindr de öyle tarif ediyo demek iki şekilde de vuruluyor
ece0000 Guzel_ailem vala kimi kalca yazmis kimi gobekkk ,sanirim her ikiside oluyor.sen neden kullaniyosun?
meltemocak ece0000 bu iğneden bende kullandım doktorum göbekten kullandiriyordu kalçadan hiç demediler.
Ancelina Göbekten yapılabiliyor. Daha bugün doktorum bana tarif etti. Ama sen koldan yap boş ver göbeği dedi 🙃
Gls ece0000 benim de az bi kanamam oldu şimdi de hafif lekelenme oluyo ondan verdi inşallah faydasını görürüz
Ancelina ece0000 ufak bi kanama oldu. Dusuk tehlikesi gibi düşünelim dedi doktor. Devam ederse al dedi ama devam etmedi ben de kullanmadım henüz
Gls ece0000 evet biliyorum da ne sıkıntınız var diye merak ettim şu an benim de kanamam oluyo arada ondan sordum