Omerali Kkkozreee 3 yıl önceki savaşlardan dolayı şuan da tokiler yapıldı ama faaliyete girmedi henüz il gibi düşünme şırnağı kasaba gibi düşün Cizre ilçe ama şırnakta baya büyük
Omerali kbrnur34 yok cnm cezaevi personeli infaz koruma memuru yani gardiyan biz merkezin dışındayız cezaevi lojmanlarındayız
Kkkozreee Omerali anladım Peki merkez de gezmek felan sıkıntı ve tehlikeli oluyor mu bana cok korkunç geliyor neden se
Sevgikya irmtn merhaba Kars’ta devlet hastanesi berbat öncelikle bunu söyleyeyim size . Özel hastane de yok. Hacer paşaoğlu yağcının özel yeri var zaten başka bayan doktor da yok oraya gidebilirsiniz. Ben oraya gidiyorum😊
shuaysegul Cizrede özel kliğini olan Op. Dr. Turan Özmen çok iyi bir doktor Cizre Devlet hastanesinde de kesinlikle Bilal Hocayı tavsiye ederim (Genellikle asker polis eşleri Turan hocaya kontrole geliyorlar, bende cizrede yaşıyorum çok memnunum.)
kbrnur34 Ne güzel uygulama yapmışlar ya😍 En azından gittiğim yere psikoloji olarak kendimi hazırlarım. Yazan bütün anneler Allah razı olsun 💖
Biryabanci1 Kkkozreee Yok canım ya burda sayamadığın kadar polis var heryerde her metre de ☺️ yani merak etmeyin normal bir insan gibi yaşanıyor ☺️