sercanirem Biryabanci1 ya onuda duydum ama henüz görünmedim doktorumdan memnunum öyle surekli doktor değiştirmek istemiyorum :)
Muu_1906 Biryabanci1 bende neslihan hocama gidiyorum sağolsun detaylıca bakıp anlatıyor sorularına cevap veriyor. Umarım gitmez şırnakda kalır 😊
Biryabanci1 sercanirem Cizredeki devlet nasıl ? Burda doğurmayalım mı yani.. Gerçekten yaptıkları saçma birşey
sercanirem Biryabanci1 cizredeki devlet burdan daha beter burda en azından hepsi oyle degil cizrede seni saatlerce kimseyi göstermeden sancı odasinda bekletiyorlarmis valla ben suyum gelmeden hastaneye gidip onlarin eline düşmek istemiyorum
Biryabanci1 sercanirem Canım Trabzonluyum köy gibi bir yerde yaşıyor ailem sıkıntı olur diye kendi düzenimde doğum yapmak istemiştm herşeyi birdaha oraya taşımak bana pek mantıklı gelmemişti..
sercanirem Biryabanci1 ayy bizde yarın 10 hafta oluyoruz önümüzde daha çokk günlerrrr varr hem benim düşük tehlikem var 😢😔😔
Biryabanci1 sercanirem Ay canım benim üzülme.. Kendine çok dikkat et zaman geçiyo ben 4 haftalıktan beri buralardayım zaman buraya nasıl geldi anlamadım.. Uzan hiçbir iş etme atlatırsın mutlaka
Muu_1906 Zencefillilimon merhaba eşinizle berabar muayeneye alıyor mu. Birde muayene ücreti ne kadar.
shuaysegul Muu_1906 muayene ücreti 100 tl ve 10 gün içinde tekrar kontrole gidecek olursanız ücretsiz bakıyorlar . Doktor beyle telefonla mesajlaşıp arayıp soru sorabiliyorsunuz böyle bir imkanda var.
Muu_1906 Minuscule merhaba arkadaşlarınıza sorarmısınız ultrasyon görüntü kalitesi nasılmış . Birde seraf hocanın muayene ücretini öğrendiğinizde yazarmısınız
Biryabanci1 Muu_1906 Gerçekten çok iyi bir doktor çok memnunum ☺️ Bu arada Turan beye gittim ondan sonra 100₺ muayene ücreti var canım ☺️