Alyaeliz Biryabanci1 artık hersey den vazgectilk Bi oda olsun diyoruz. Hiç eşimle ayrı kalmadım cocujlugumdan beri onu tek göndermek içime sinmiyor sagol Allah razı olsun.. Kaç yasındasın acaba esin görev ne?
Biryabanci1 Alyaeliz Tabi zor olmazmı canım Rabbim ayrı düşürmesin ☺️ Eşim PÖH tü polisliğe geçiş yaptı.. 20 e gircem canımm☺️ takip ettim bu arada.. leylaa.bektass
Biryabanci1 Teslime328 Tokiler doğalgazlı ve cizreye henüz doğalgaz gelmedi.. Kışın soğukta sıkıntı olabilir bebek içinde bilgi verimde..
Biryabanci1 Alyaeliz Canım Beytüşşebap kasaba gibi bir yer yerli insanların musatakil evleri var.. Şehir merkezinde kocaman bir askeri bölge.. Ama tam bir bilgim yok
sercanirem kbrnur34 canım bende şırnak merkezde oturuyorum 9+3 üm devlet hastanesinde görünüyorum şuanlık doktorum gayet ilgili ve çok sakin yaklaşık 4 5 tane doğum doktoru var zaten malesef ki avm yok sirnak yeni yeni toparlaniyo zaten her yer yıkık
Biryabanci1 Teslime328 Özel mi devlet mi ? Cİzrenin devleti önerilmiyorda bende Merkeze gidip geliyorum
sercanirem Teslime328 cizrede devlete iyi doktor bulamazsin ama özelin doktorları iyi diyorlar çetin doktor var ismini çok duydum ama ben henüz gorunmedim😊
Biryabanci1 Teslime328 Evet bende Turan beye gittim bi seferlik ☺️ özelde polis indirimi denilen bir indirim söz konusumu acaba ?