Hanımlar merhaba . Ben 38+1 haftalık gebeyim . Dün sancım olduğu için doktora gittim 3 cm açılma varmış . Ama giderken kaza yaptığımız için yolda sancım koekudan gitti nst de sancı çıkmadı . Hastaneye yatırsam rahat edemezsn gerek yok sancın yeniden olunca direk gel akşam sabah doğum olur dedi . Ama gelin görün ki benim sancım gelmiyor . Neler yapabilirim acaba . Yine squat falan yapmaya çalışıyorm ama oda bacaklarımı ağrıttı fazla zorlamak doğru mu yanlış mı karar veremiyorm . Afedersiniz İnternette ilişki diyo ama açılma olduğu için ondan da tedirginim . 😔 yardımcı olun bana
    Toprakseyma yürüyüş yap ya da merdiven in çık plates toğun varsa üstünde zıpla, hurma ye bildiklerim bu kadar 🤰
      Toprakseyma bende 38+1 haftalığım bende dün sabah sancıylaa gittim 2 cm açılmam vardı nst de az bi sancı cıktı yatırmadı eve yolladı yarın sabah gel dedi ama bende sancı denen bişey yok bebek kanala hafif girmiş doğum başlamış dedi ama bugun gelen giden yok 🙈 4 cm de yatırcam dedi tık yokk
        Toprakseyma he bu arada sabah 6 dan beri plates squat hurma meryem ana otu hepsini yaptım ilerleme yok 😏
          Toprakseyma canım ben eve okuluna gittim ebe ilişkiye 38. Haftadan sonra hergün olmasada 2 günde bir yaşayabilirsiniz dedi affedersiniz eşimiz içinize boşalsın dedi hatta sperm içindeki bi madde doğumu tetikliyormuş ve platesi yap günde 20-25 dk bende 39+2 deyim ama tık yok hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
          Merve_dmr ya sancı fazla yokken Meryem ana otunu suyun içine bıraksak açılma olur mu doğumu başlatır mı 39+2 deyim 15 gündür sırt agrısından ölüyorum
            Sıcak suya oturarak açılma olumruki
            Sancin yoksa sancin gelsin diye hic bsiey yapa.asin açılmak var cnku yürüyüş yaparsan birden dogum başlasa yolda ne yapacağını sasirirsin onun için açılma olduğu için sanci serumla verirler sürekli kontrole git tabi bnmce
            Snglergn benimde dün sabah sancım vardı doktordan gelince suya koydum okudum suyunu içtim hala suda o açıldı ama bende ilerleme yok açılman varsa güzelce oku koy bence
            Merve_dmr inşallah biran evvel doğururuz canım . 38 hafta geçti şimdi gün geçmiyo acaba bugün olacak mı ne zaman olur diye insan tedirgin oluyo zaman geçmiyo
              Zuhresule yapmaya çalışıyorm ama işe yarar mı bilmiyorm . Çok teşekkür ederim bu arada . Bunları yaparak doğum oldu mu sizin tecrubeliyim demişsiniz . Kaç günde işe yaradı bide
                Toprakseyma 38 de açıklık hiç yoktu yapmaya başladım 39+2 de doğumum oldu canım. Bol bol yürüyüş de yapmak lazım
                Toprakseyma aminnn inşallahh bide açılma olup sancı durunca insan daha cok stres yapıyor