Merveyazici Arkadaşlar sezaryen olacağım spinal e karar verdik epiduralin daha rahatsız edici birsey olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz spinal olan arkadaşlar ?
Alessia Merveyazici benım arkadasım uc gun once spinalle dogum yaptı o kadar ıyıyım dedıki cok rahat gectı sonrasında bır problemde olmamıs bas agırsı bel agrısı vs epıduralle uyusma gec oluyormus spınal yapılır yapılmaz etkı edıyormus bende spinalle olucam mesela
Hulyarsln Merveyazici epidural olmuştum seneler önce, bir rahatsızlığını görmedim, spinalde katater orda kalıyor bel bölgesinde, ameliyat sırasında gerekli görülürse tekrar ilaç veriliyor işlem olarak benzer zaten çok bariz farklar yok..
Merveyazici Hulyarsln epiduralde kalıyor katater spinal de değil o yüzden epiduralin rahatsız edici olduğunu söylemiştim
Hulyarsln Merveyazici evet epiduralde kalıyor kendi yöntemimi anlattım yanlışlıkla spinal demişim ben memnundum ama ameliyat sırasında her türlü işlemi acı olmadan hissettim sanırım spinalde hissedilmiyormuş ..
Merveyazici Veten spinal de belden iğne oluyorsunuz ve hemen uyuşuyorsunuz epidural de yine belden iğne oluyorsunuz ama beliniz de bir katater takılı oluyor ve 15 dk içinde uyuşuyorsunuz
Fasulyem22 Veten spinal de bel altı tamamen uyuşuyor ve iğne içeride kalmıyor epiduralde bacaklarını hissediyorsun ama ağrı duymuyorsun ve katater içinde kalıyor ek doz yapılsın diye. Bir de spinal de hemen uyuşuyor epidural de 10 dakikayı geçiyor uyuşması ama onuda o yüzden normal doğumda yapıyorlar zaten sancıyı hafif hafif hisset diye
Hayal_Demir Bana verilen belgede genel.ya da epidural yaziyor spinal yok. Bakalim anestezi uzmani ne karar verecek.
sonsuzmasalim Merveyazici bebegi cikarirken ittirdiklerini hissediyorsun sadece oda sanki biri yatarken karnina bastiriyormus gibi yani agiri degil😊
Haticealasahin Merveyazici cok rahat oluyor igneden fln korkma hic hissetmiyorsun bile ilk 2 ay bel agrım oldu o da yatarken sadece. Hep kendinde oldugun icin doguma sahit oluyosun yürümen bebegi alman sonrasinda rahat oluyor.