Gamze550651 Birkizannesi evet bende sadece öykü koyacaktim anlamı yok diye yanına eliz ismini düşündüm 😊
Meryu Birkizannesi netten araştır istiyorsan ama bi arkadaşım da yakın zamanda o ismi koydu anlamını sorduğumda öyle demişti
HandeYavuz Öğrencim var ismi Elizan çok beğeniyorum kızlar bi de öğrencim akıllı uslu saygılı ve çok şirin belki de ondan da etkileniyor olabilirim 🙊
Birkizannesi HandeYavuz evet bi kişi daha ellzan önermişti akıllı bilmiş oluyorlarmış 🤗 ama bana Eliz daha sade naif gelmişti 😍
Denizanne Birkizannesi benimde doğumum temmuzda olacak. Ben de kızımın ismini Elis koyacağım. Eliz ne demek bilmiyorum ama elis güzel kokulu çiçek anlamına geliyor 😍🥰
Birkizannesi Denizanne evet canım elis Arapça da güzel kokulu çiçek demek ama elis demesi zor geldi yani zor geldi derken karşı taraftakiler hep tekrarlattı anlamadım diye Eliz daha kolay çıktı ağzımdan sanki 🙈🙈😍
Halista Birkizannesi eliz ismi farsça olarak sıçramak ,tekme anlamına türkçe olarakta el izi anlamına geliyormuş. Çok çeşitli sayfalara baktım hepsinde bu şekilde yazıyordu. Cennetteki en büyük ağaç bilgisine de hiç rastlamadım 🤷🏼♀️
Birkizannesi Halista cennet de ki en büyük meyve ağacı ve cennette Emir veren prenses diyor ama ne kadar doğru bilemicem Türkçe de ise el emeği göz nuru bi isim sayfasında görmüştüm Herkes farklı biliyor ya anlamını :(( Bu sitede https://www.isimbulutu.com/eliz-isminin-anlami-nedir