Birkizannesi Happy mom uygulaması telefonum da vardı ama yeni keşfettim forum varmış hemen üye oldum 🤩 ve soruyorum Temmuz da inşallah kızım doğacak Eliz isminin seslenişi hoşuma gitti net olarak hangi anlamı var bilen var mı ? Ve nasıl sizce
Birkizannesi Ssraa beliz de güzel ama anlamları nedir ki canım Elizin ve belizin ? Artık internete güvenmiyorum 😒
Birkizannesi Kbregt bana da hoş geldi ya ama anlamı çok önemli canım Siz misal ne olarak duydunuz bu ismi ?
Elifdurcakmeric Cenneteki en büyük meyva ağacı diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 😊 eğer kızım olursa ben de eliz koyacağım 🌸🥰
Birkizannesi Elifdurcakmeric yaaa eğer anlamı gerçekten bu ise çok güzelmiş Nasıl Emin olabilirim acaba anlamının bu olduğuna 🤗
Birkizannesi Aienma elis Arapça da güzel koku demek araştırmıştım ama Eliz demesi daha kolayıma geldi canım Sence nasıl ?
Kbregt Birkizannesi anlamını bilmiyorum ama Bi bloggerın kızı var eliztoş diyo hatta kızına çok tatlı maşallah ben onda gördüğümden beri çok beğeniyorum 🤗
Busrabora Birkizannesi el izi diye biliyorum bende cok begenmiştim ama anlamı olmadığı için vazgecmiştim bu isimden net bir bilgiye ulasırsan bilgilendirir misin canım ☺️
Birkizannesi Busrabora cennet de ki en büyük meyve ağacı diyen olmuş ama nerden ulaşırım acaba doğruluğuna ?
Gamze550651 Birkizannesi benimde kızım olacak adını eliz öykü koymayı düşünüyorum elizin anlamınıda araştırdım cennetteki en büyük meyva ağacı diye biliyorum bende 😍💕
Gamze550651 Birkizannesi evet bende sadece öykü koyacaktim anlamı yok diye yanına eliz ismini düşündüm 😊