Kubraismail61 Marayyy evet ben Türkiye den aldım zaten eczanede satlıyo. Fiyatı 250 TL gibi birşeydi. Ama tekrar uyarıyorum doktora sormadan lütfen kullanmayın.
Kubraismail61 Stresi hayatımızdan çıkarın ilk önce. Kafanızın rahat olması lazım. Kist filan bebek sahibi olmaya engel değil. Doktorlara kalsa kesip biçer ler. Nasip kısmet zamanı vardır belki 😇 Allah herkesin gönlüne göre versin 💕
ece0000 ozge76 4 cm lik cikolata kistiyle dogal yoldan hamile kaldim♥️ Sakin bunun bir engel oldugunu dusunme..sende kalicaksin
BaharSefvan Marayyy sancıyla hastaneye gittim patladığınu söylediler yatışım yapıldı üç gün içimi temzlediler ilaçlarla. Sonra kanama dışarıya çıkınca taburcu edildim
eglhnztrk BaharSefvan Marayyy Ben ilk hamileliğimde soğan suyu içmiştim. Bu ay gene içtim bakalım gene hamile kalırsam buraya yazıcam 😂
BaharSefvan Marayyy gelir inşallah canım düzenli olarak kullan kafana takmadan ilişki günlerni kaçırma
Marayyy Sukeynahafsa hayır ikisi ayrı seyler çikolata kisti kötü bi kist aslındq doktorlar hamile kalmaya engel değil desede engel gibi
ikican55 ozge76 en büyüğü 9cm olan bi çok kistimi ameliyatla aldılar. Patlama riski olduğu için ameliyat oldum. Sonrasında sürekli tekrarladı 3,5,7 cm falan. İlaç tedavisiyle giderdim. Şimdi kistim yok 34 haftalık hamileyim 👍🏼
eglhnztrk Marayyy bir haftam kaldı canm adete. Hayır on gün içtim ama ben ilk gebeliğimde 15 gün içmiştim. Ender saracoğlu ilk ay 15 gün sonra üç ay 10 gün içip bırakın diyo sitede. Ocakta hamike kaldım martta kürtaj oldum. Üstünden cok gecmediği için korktum tekrar 15 gün içmeye. Şimdi gogus vucud ozellikle bacak ve sırt agrım hafif bulantılarım var ama bakalım hayırlısı😬