Mavidunyamm Deletedmom_85 tmmda bu postu niye hortlattin🤣🤣 şimdi herkes tarihe bakmadan cevap yazar 🙈
Deletedmom_85 Mavidunyamm dünya boş Yani onun nasihatini vermek istedim. Günlük kaç tane dert postu açılıyor bak zamanında da açmış insanlar ama gelip geçmiş çocuk beş yasına gelmiş whhdhd 🤣
Deletedmom_85 fulyaablaoluyor hahahah 😁🤣 o da iyimiş la az Daha yenilesen ugulamanın kuruluş tarihine gidecektin yauv jzjdj
fulyaablaoluyor Deletedmom_85 hic sorma bak simdi merak ettim ilk postun konusu neydi acama kaynanami gorumcemi kocami 😂😂😂😂
Deletedmom_85 uzumlukekimmm güldürebildiysem ne mutlu bana 😍🤣 aman be ömür geçmez böyle monoton monoton
hafsam_omerim Zeynep bende nazara çok inanırım ama gebeliğimi öğrenir öğrenmez her ikisinde de hemen herkese söyledim. Sürekli okudum kendimi. Bence Allah o bebeğe ömür vermişse zaten bişey olmaz. Kendini çok yorma tadını çıkar. Kaynanan da sevincinden yapmış boşver takma çok
uzumlukekimmm Deletedmom_85 yıllar önceki postu bulup yazmak insanları arkanızdan sürüklemeniz akıllıca,😎
Deletedmom_85 uzumlukekimmm arkanızdan sürüklemeniz akıllıca,😎 Ay vallahi bi ard niyet yok kız 🤣 ne demek istedin şimdi shdhgdd
uzumlukekimmm Deletedmom_85 bende de art niyet yok valla 😂 milletin yeni postmuş gibi yorum yapması hoşuma gitti 😬 ayrıca senden sonra eski postu hortlatmak meşhur olacak gibi 🤭😂
Semaa12 Zeynep sevinçten söylemiştir herşeyi büyütmeyin ya bişey oldu sandım sana sormadan belki evet söylemesi yanlış ama abartılacak bişey değil bizler dört dörtlükmüyüz
Semaa12 Minikfasulye kız benimde annem benim adetim geçti daha hamile olduğum bile kesin değil test falan yapmadım herkese söylemiş beni arıyorlar dedim ki anne ben hamilemiyim ya çıkmazsa aman çıkmazsa yokmuş deriz diyo neyse ki varmış Allah’tan rezil olcaktim kötünun kötüsü vardır herzaman 😂
Deletedmom_85 Semaa12 kız olay olalı koca beş yıl oldu jsjdjd ikinci bebesi için belki aynı muhabbet dönüyorsa öyle dönüyordur🤣
baby22_ Sebla55 benim karnım 6,5 aylıktan sonra çıktı dümdüzdü valla. Zaten ilk dört ay çıkmıyor. Bebek ufacık o kısma kadar. 5 değilde 4-4,5 ay herkes saklar hiç belli olmaz