elf0 Sumeyye07 Sekar Doğum kasımda olcak o yüzden daha kullanmadım ama odada açık şekilde duruyo ve iyiki de almışım diyorum her gördüğümde . Yolda yürürken de çoğu kişide görüyorum sürümü felan çok rahat görünüyo
Sekar elf0 Ağır gibi geldi bana da o yüzden bi sormak istedim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
elf0 Tugbanur evet ama bizim aldığımız yerde pusetiyle birlikteydi ben pusetsiz model görmedim. Ama o da çok kullanışlı oluyo evde de kullanırım ben onu evdeyken içinde durur veya bir yere gittğimizde
elf0 Rumeysa55 demek istediğinizi tam olarak anlamadım ama oturma ünitesiyle birlikte kapanıyor Evet ayrı da kapatılabilir
elf0 Rumeysa55 yok hayır çok örmnun kalacağımı düşümüyorum daha doğum yapmadım ama mesela ev için çok denedim hem pusetle hem pusetsiz her şekilde çok memnun kaldım en güzel tarafı da taşımasının kolay olması yani benim için çok kolay geldi tek elle kapanıp da travel sistem olup da böyle şık durup da bu kadar hafif olan başka araba bulamadım araştırmalarımda ayrıca puseti de çok hafif geliyo bana biz önce joie markanın tek elle kapananlarına bakıyorduk ona göre kat kat hafif ve daha kullanışlı o yüzden çok memnunum
Hapyymommerve Ben aynısını instagrmadan 750 tl ye getirttim pusetiyle felan. Çok içime sindi çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.
Hapyymommerve elf0 Merhaba bende arabamızı çok beğenerek aldım ve çok da içime sindi ama takıldığım bir nokta var, bebek arabası oturma konumundayken oturma yeri çok mu dar çocuk için, yoksa bana mı öyle geliyor? Yani derin değil gibi sanki
elf0 Hapyymommerve eltimin kızı iki yaşında onu yatırdım içine derinlik olarak tam yetiyo diğer arabalar kadar yeterliydi sadece bacak kısmı az bi kısa kaldı ama zaten iki yaşında da yeni doğan kullanımı şeklinde kullanmicaz ya ben o şekildeyken koymuştum içine . Ayak kısmını alttaki dişlerle kapatıp oturma pozisyonuna getirince gayet de rahat kullanışlı oldu yani derinlik açısından gayet uygun içiniz rahat olsun
Hayat16 meryem3333 ben gördüm , modelini beğendim ama bu ürün hakkında hiç bir yerde yorum yok. KanZ aldım.
elf0 Hapyymommerve doğumum kasımda. Eğer sizinkinden önceyse deneyince de yazarım mutlaka 🤗 ama siz de hatırlatın aklınıza gelirse 🙈
Hapyymommerve elf0 Sağolun🤗Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah, Benimkide Eylülde Allah nasip ederse 😊