Senaben ozlemtk benimkinin tansiyonu var. Küt diye gider diye korkumdan girme dedim 😂 yoksa cok istiyodum
Canan_ ozlemtk cok tesekkur ederim🥰 türkiyede zorunlu degil mi ? Ben yurt disinda yasiyorum burda zorunlu es yada annenin girmesi refakatci sart
AselAlaraa ozlemtk yani girmeisnde ne gibi sakınca olacakki destk olur sana sonçta görmüyo doğm anını bebk çıkarkn falan arkada kalıyo
Semrasem ozlemtk ben girmesini isterim ama eşim kan görünce bile dayanamayıp bayılıyor beni öyle görse ne olur tahmin bile edemiyorum 😀
GulsahMulayim ozlemtk ben istiyorum girmesini ama eşim cesaret edemiyor 😂 yapamam giremem bakamam diyor, bir yerde bebekle uğraşırken diğer yerde eşimle uğraşabilirler 😂😂
Tiredmother ozlemtk o girerse kendimi daha çok salarım gibi geliyo, dışarıda beklediğini bilmek daha güçlü kalmamı sağlayabilir bi an önce doğurup kavuşmak isterim yani. Gerçi benimkini kan tutuyo dayanamaz girse bile bide onun bayılmasıyla uğraşmayayım😂
Sh123 ozlemtk eşim asla girmek istemez 🤦🏻♀️ Benim için farketmez ama eşim korkar benim bağırmalarımı duymak istemez herhalde