Eceguldemir Mrvegrkan 19 yaşındayım 1.53 boyum iç karın hacmim de küçük geceleri bacaklarıma kramp giriyor gün içerisinde bazen bacak ağrısı oluyor bir de kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum o çok etkiliyor bel ağrısı sırt ağrısı klasik 😌
Minedy @Mrvegrkan bende bugün 17+4 üm. 13+4 te yüzde seksen erkek demişti doktorum. Bugün başka doktor kız dedi. 🤔🤔🤔🤔🤔 hangisi doğru söylüyor acaba. Hareketlerini de hissetmiyorum bebeğin nedenki acep
Tugbaevrankaya 19+3 erkek iyi gidiyor şükür hareketleri yavaş yavaş hissediyorum ben burdayım diyor paşam
Mervee94 Merhaba bende 16+3 bazen hissediyorum oģlumu ama emin de olamıyorum pit pit biseyler oluyo elimi koyunca duruyo hemen😁
Seherrrrr Mrvegrkan bizde 19+3 haftalik olduk ☺️ Hareketleri hissediyorum cinsiyet belli degil daha 22. Haftada belli olacak InsaALLAH
espalp Mrvegrkan 19+6 🧿 Hissettiğüm hareketler ultrasonda gördüklerimin %10’u sayılır😂 El bileğimde sinir sıkışması var sol elimi açıp kapatmıyorum😢 canım çok yanıyor yarın bir de beyin sinire gidicem bakalım🤦🏼♀️ Oğlum iyi çok şükür 🙏🏻