Mrvegrkan Ekim anneleri nasıl gidiyor bakalım biz yarın 18 olucaz hayırlısıyla 😌😂 hareketleri hissediyorum paşamın
Caglabsrr Mrvegrkan bizde 16+5 haftaligiz canim ama daha hic hareketlerini hissetmedim siz kacinci haftada hissetmeye basladiniz?
Mrvegrkan Merveustun evet canım ilk gebelik bende çok hissetmiyorum ama pıt pıt değiyor bağzen soluma yatınca
Tubareyhan Biz 20. Haftamıza girecez Eylül sonu Ekim başına denk geliyor benim bebiş kıpır kıpır içerde uçan tekmeler atıyor 💁🏻♀️
Endil Tubareyhan o tekmeler canını acıtıyomu bende 20+2 yimde arada bi bi anda bi sancı mı desem bi vuruş hissediyorum ama acıtıyo Tekmemidir bu diyorum 20 haftalık bebek tekmesi acıtırmıki 😅
FatoSemi Biz daha minimization 13+4 ekimin sonu kasimin başında inşallah kavusucagiz daha hiç birşey hissetmiyorum
A_S_K Mrvegrkan bizde 18+4 olduk. 17+4’ten beri haraketlerni hissediyorum. Geçen babası bile hissetti elini karnıma koyup şükürler olsun ne güzel bir şey 🙏🏻 Biz kızçemi bekliyoruz bakalım hayırlısıyla doğsunlar inşallah ❤️
Eceguldemir Mrvegrkan 17+3 🤰 bebeğim gayet iyi ama vücudum da yaşım da küçük olduğu için benim ağrılarım çok oluyor 🥺 doktorum 7. Aydaki belirtileri şuan yaşadığımı söyledi zorlanacaksın ama dinlene dinlene atlatıcaz dedi inşallah 🤲🏻🌹
A_S_K Eceguldemir Yaş kaç ki? Ne ağrın oluyor? Üzüldüm.. İnşallah kolay geçer sağlıkla doğar bebeğin 🙏🏻
Zuhalzmn Mrvegrkan yarın 17 hafta olcaz bende hissediyoeum biraz biraz..bugünde cinsiyetini öğrencez inşallah 😊😄