Deemeett 6 haftalık hamileyim bıgün kalp atışı için doktora gittim keseyi görmüştüm daha önce ama vajinal ultrasonla görebilmiştik bıgün yine karnımda görünmedi yine vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışı duyduk çok şükür az da olsa. Ama kesenin içinde bebeği net göremedik böyle bir durumu olan var mı 😒
ozgeustun Deemeett 6 hafta çok erken bazen 10. Haftaya kadar görülemiyor... dr olumsuz bişi söyledi mi?
Biryabanci1 Deemeett Canım çok normal orda hala o hücre şeklinde bende de görmedi sonra alttan muayene etti öyle hücreyi gördü sonrasında ileriye attı gel daha net bakalım diye ☺️
Deemeett ozgeustun erken değil mi? Karbımdan bakınca boş görünüyor dedi vajinal bakınca kalp atışını duyduk. Geç döllenme olabilir dedi
Busemertcan Ben yaşadım canım hatta doktor boş gebelik olabilir dedi çok üzülmüştüm bebeği görmeği için ama çok şükür şuan 17 hafta içindeyim
Deemeett Busemertcan ya inşallah bende görürüm bizde haftalarımıza ilerleriz inşallah 🙏 rabbim sana bağışlasın
Demrl Deemeett benimde 5+6da karından baktı görünmedi bebek boş göründü sonra vajinal baktı kalp atışını duyduk
Kumru82 Deemeett canım bende 7+1 dün duydum kalp atısını vajinal bakdı net duyalım sende panik olma dedi dr hatta keseyide 4+6 vajinal görmüştük içinde bebeğide normal yani karından görünmemesi
Busemertcan Deemeett inşallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı seni çok iyi anlıyorum oyüzden ilk 3 ayı atlatana kadar ne sıkıntılar çektim ama çok şükür rabbime
Deemeett [silindi] Cumartesi günü gel dedi. Daha önce bir düşük yaşadım düşük riskim var hep yatıyorum böyle görmeyince cahilce olacak ama düşürdüm zannediyorum gerçekten
Deemeett Kumru82 evet bende aynı şekilde 4 hafta 6 günlükken keseyi görmek için vajinal bakılmıştım. Ama şuan 6+1 im 7. Haftada daha net duyup bebeği görebilirim o halde senin gibi 😊
Deemeett Busemertcan gerçekten çok zor stresli bir dönem Hayırlısıyla Atlatırım inşallah. Ama bebeği net tam ne zaman gördün kalp atışı varsa bebek de var yani öyle değil mi
Demrl Deemeett nokta şeklinde görünmüştü ekranda banada gösterdi herkes bir olmuyo canım sen kalbini ferah tut