Turkan99 merhaba bendede ıkız kamılelık tek yumurta ıkızı.Bırı zayıf dedıler 7cı haftasında kalp atıwı bıle cok zayıf cok endıwe edıyorum.Ustelık zayıf olanın yanında hematom var.kanamam var sıyah renkde bırde kıst var 5sm
Tubidillak Turkan99 benimde tek yumurta ikizi aralarında 2 hafta var. Biri daha küçük. İlk haftalarda bende düşük riski vardı ilaç kullandım. Bol bol dinlenin. Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Turkan99 Tubidillak cok sagolun.bı kac hafta dınlendım ama wımdı calıwıyorum.Wımdı qalıba 10haftasındayım hematom benı korkutuyor sadece
Suhus000 ZeHRAa keseni gördüklerinde biri ufak feln dediler mi bende de iki kese var ama biri ufak dedi birbirlerine çok yakınlar dedi
ZeHRAa Suhus000 Hayır demediler sadace 2 kese var suan kalp atışı yok erken ama bence ikiside dolu dedi doktorum
Sultan42 Ezgi2969 bende 1.5 yaşında bir oğlum var şuanda ikizlerime hamişim inşallah vaktinde saatinde olurlar ben ilki normaldi inşallah ikizlerimde normal olur
Ezgi2969 Sultan42 ben normale cesaret edemiyorum bide yaşadığım şehirde gerekli alt yapı yok tehlikeye atmak istemem
Sultan42 Arkadaşlar ikiz gebelikte cinsiyet daha erken belli oluyor mu ben çift yumurta ikizlerine hamileyim
Suhus000 ZeHRAa ya bana hiç bişi demedi ama kese boyutları hakkında felan da sadece iki kese var birbirlerine çok yakınlar dipdibeler dedi ne demekse o bilmiyorum 15 gün sonraya gün verdi kalp atışlarına bakalım dedi bu kdr
Sultan42 Ezgi2969 doğrudur şartlara baglı olarak benim bu ikinci doğumum olucak inşallah normal olursa ilk tecrübem ve doktorumdan yana onayım var o nedenle
Sultan42 Ezgi2969 16haftalık mı hiç hamilelik belirtileri yaşamadın mı benim 4haftalıkken başladı bulantım
Deryak Merhaba kızlar bende 14 haftalık ikize hamileyim doktor birime %80 erkek dedi diğeri de kıza benziyor ama daha tam belli değil dedi hayırlısı artık 😅