PamukAnne Esravaiz22 inşallah canım bende şu an ne yesem onlara şifa olur inşallah diye yiyorum. Son haftalar sanki daha kıymetli gibi bundan sonra daha hızlı büyücekler inşallah. Bu arada adaşız 😍
Esravaiz22 PamukAnne baya ortak bişeyimiz var 🙂 adımız yaşımız bebeklerin haftası günü son adet tarihi filan canım 🙂 bakarsın aynı gün doğururuz 😂
PamukAnne Esravaiz22 Rabbim saglıkla sıhhatle vaktinde dogumlar nasip etsin inşallah canım. Dogumu konuştun mu benimki kesin sezeryan. Birde ben spinal istiyordum doktorda tavsiye etmedi tüm uyu uyan dedi
Esravaiz22 PamukAnne yok benimki hiç birşey demedi daha Doğum lafı bile çıkmadı ağzından 🙂 Ben sordum sadece ne zaman olur filan diye 36 da alırız bi sıkıntı çıkmazsa dedi alırız dediğine göre sezeryan olur canım 🙂 herhalde son hafta anlatacak benimki 😝
Esravaiz22 PamukAnne benim bacak aram acıyo tek taraf sendede var bu öyle bişey . Mesela yatarken dönerken filan çok şiddetli acıyor Veya yürürken filan canım ?
PamukAnne Esravaiz22 ayy aynen canım benimde pijama falan giyerken kaldırıp indiremiyorum. Hamlamış gibi bi agrı degil mi bende sordum catı agrısı mı diye. Artık yükleri asagı inicek son ay gibi düşün dedi esnermiş bacak arasındaki kaslar taşımak için. Sabah aksam magnezyum iç agrın çok olunca dedi ama garip bir durum her hafta farklı cok şükür de 😊
Tiredmother Ben 8+3 üm geçen hafta kalp atışlarıyla birlikte öğrendik ikiz olucaklarını. Tek kese içinde atan iki kalp😍. Cinsiyetleri kaçıncı haftada belli olur acaba?
Tiredmother ZeHRAa Of o kadar beklicek miyimm🙈😂 hayırlısı olsun kucağımıza almak nasip olsun inşallah çift mi tek mi sizin cinsiyetleri ne 😄
ZeHRAa Tiredmother valla cn iyi ihdimal bu hafta daha normalde ikizlerde daha geç ogreniliyormus çift yumurta ikizi bi kız bi erkek benim bebisler
ZeHRAa Tiredmother aynı kesede ise tek yumurta oluyo sanırım ben 5 haftalıkken 2 kese gördü doktorum herseyleri ayrı demişti 7 haftalıkken de kalp atışları duymuştum
Suhus000 ZeHRAa keseni gördüklerinde biri ufak feln dediler mi bende de iki kese var ama biri ufak dedi birbirlerine çok yakınlar dedi
Alievabl Merhabalar ben ikiz olucagini bi kac gun once ogrendim hic beklemiyodum cok sasirdim ama doktorum pek emin gibi digildi bekleyelim dedi bence kesenin yok olma ihtimaline gore o kadar alisdim ki ikiz olucagina 3 haftaya daha net gorunecekmis