BurinTasKaradag gizemmm elif malçok mu? Ben dün nöbetçi doktor kendisi olduğu için ona muayene oldum ama pek içimi açmadı açıkcası. Siz memnun musunuz?
fatmaayan RdvnMlkn Altunzade Acıbadem hastanesınde inş rabbim nasıp ederse Doktarımla orayı planladık.
BurcuMasal AyEr Üzüldüm diğer bebeğiniz için Allah şimdikini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Glseren Bende Ümraniye santraldeki özel afiyet hastanesine gidiyorum doğumumuda allah izin verirse orada yapacağım 🙏
zcnmerve BurcuMasal Glseren ben de o hastaneye başlamayı düşünüyorum ve doğumu da orada gerçekleştirmek istiyorum. Doktorunuz kim acaba ve memnun musunuz?
Terziterazi Glseren bicirinannesi bir yandan başka devlet hastanesine muayene olmalısın kardeşim de öyle yaptı yoksa son dl pürüz çıkmasın
ilky_yldrm Yusufayten Temmuz ayında yeni fiyatlar belirlenecekmiş Canım şuna net bi fiyat almadık ama görüştüğümüz kişi sezeryan en fazla 5 bin lira olur dedi. Normal için bir şey demedi.
melegimmmveben Ades34 acaba hangi doktora gidiyorsunuz? Ve doğum ücretleri nasıl? Hem normal hem sezeryan☺️