Nil58 Aslihan_kaya zeynep hanımdan memnunmusun peki bana karşı tavrıda önemli doktorun rahatca arayabilmekte önemli
Aslihan_kaya Nil58 memnunum kafamdaki herşeyi sordum ve cevapladı. Telefon ile irtibata ihtiyacım olmadı hiç kontrolden kontrole görüşüyoruz
Emeeelll gizemmm ben de Elif hanıma gidiyorum. Kısmetse orda da doğum yapmayı düşünüyorum bakalım 🙏🏼🙏🏼
Cisel Cellys Benim 2 hafta sonra sezeryanla alinacak planimiz o sekilde:) sizin hoca parvana hanimin yan odasi mi oluyor?
Cellys Cisel eveeeet canimm. Aynen oyle .. resepsiyonun Sol tarafi hemen.. saglicakla gelsiiiin kuzucukkk :))
Tam1leydi Sevvaldal doktor haric 5250 sezeryan doktorumda 7900 istiyor maalesef biraz garip fiyat😌 ozel sigortadan dolayi fiyata takilmiyorum ama cok pahali degmez
Sevvaldal Tam1leydi iki gece fiyati mi? Bir de doktorunuz kim? Ben Arda hocaya gidiyorum. 27. Haftaya girdum cok sukur ama daha dogumu hic konusmadik🤷♀️
Meryemgunduztoptas feyzaa34 gördüm gayet güzel sancı odasını da gördüm 2 kişilik normal odaları da 2 kişilik ve tertemiz özel hastane gibi
Tam1leydi Sevvaldal evet benimde arda bey doktorum 5250 genel sezeryan fiyatı arda beyin ücreti hariç bende onumuzdekı hafta dogum yapıcam o yüzden arastırdım 😀
feyzaa34 Meryemgunduztoptas çok teşekkür ederim ben tekirdagda oturuyorum umraniyeden geldim buraya. Ilhan varank mi ümraniye eğitim araştırmamı kararsız kaldimda canım
Meryemgunduztoptas feyzaa34 anladım ilhan varank içinde çok iyi şeyler duyuyorum ama ben Ümraniye de oturuyorum doğum için en yakın hastane avantajı olduğu için ben Ümraniye yi tercih ediyorum.
Thecrown RdvnMlkn çoook doktor dolandım hastahane en lüksünden en normaline gezdim sonunda tanıdık ve doktordan dolayı evime 2 saat uzak olan Güney hastahanesi seçtim tabi sahibiyle tanışıklığımız olması avantajından dolayı
Sevvaldal Tam1leydi cok iyi oldu bunlari ogrendigim😊👍 Allah biliyor ya daha bile yuksek bekliyordum. Cok tesekkurler🙏😊 Hayirli dogumlar olsun size de insallah, saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah😊🙏🥰