Mlssa Esmanur96 Doktorum dışardan,gop kadın sağlığı merkezinden Fahri İnan ama normal doğum olursa başka dr olacak o yüzden,bilemiyorum☺️ Onu konusmadım.Kuzenim defne hnmda doğum yapmıştı, bakalım haftaya gidip konuşucam şartları
PembeKoala Esmanur96 aa neden değiştirdiniz acaba meltem hanımda benim doktorumun akrabası iyi olduğunu duymuştum oysaki
Esmanur96 PembeKoala doktor hanım çok iyi çok memnundum kendisinden hastane odalarını falan pek beğenemedim 😕
kimsebilmesindiye TugcEva kac haftaliksiniz. fiaytlar nedir. bende avicennaya yakinim ama gic gidesim gelmiyor😐😐
Sevvaldal Tam1leydi merhaba🙋♀️ Ben de Allah izin verirsr ağustosta orada yapıcam doğumu. Fiyatları öğrendiniz mi?
Tam1leydi Sevvaldal doktor haric 5250 sezeryan doktorumda 7900 istiyor maalesef biraz garip fiyat😌 ozel sigortadan dolayi fiyata takilmiyorum ama cok pahali degmez
Aysaa Mlssa normal doğum da kendi Doktorunuz mu safaga gelip yaptırıyor yoksa hastanede ki doktorlar mı mesela gece olsa
Mlssa Aysaa sezaryen e geliyor gece de olsa ama normale başka doktor olacak.Şartları konusucam hastaneyle inş haftaya