Kayra2307 E bişey yiyemedğin için yoktur benim hemşire taburcu olurken lavman yaptırdı rahat edeym garanti olsun diye ama gene yoktu belki lavman deneyebilirsn
Selin4335 1çay kaşığı kamyonu bir çay yarım çay bardağı suya karıştır iç kimyon gaza iyi geliyor varsa ayağının altına çörek otu yağı sürdür ben bebeğime de zeytinyağıyla çörek otunu yarı yarıya karıştırıp ayağına sürüyordum ısıtıyor hem sıcak tut ayağını.süt içinse humana still tea almıştım doğumdan 2gün önce başladım sezeryandı benim de geldi sütüm şimdi yine aynılarını yapacağım🤗🥰
Tubisshamis Elvn sıcak suyla yapılan bal şerbeti gaz çıkarttırıp ishal yapar, soğuk suyla yapılan bal şerbeti ishali keser. Kaynar suyun içine birkaç yemek kaşığı bal koyup iç hemen etkisini görürsün, saraçoğlunun tavsiyesidir bu ve de tecrübeyle sabittir 😊
Nilaysaruhan Elvn bi taşınım öyle olmuş çıkardım demiş çıkarmamış bağırsaklarında 4-5 yerden yapışıklık olmuş. Gece acil hastaneye aldılar lagman yapmışlar geç kaldığı için açılmamış eğer açılmazsa tekrar ameliyata alırız demişti dr u . Hastane de afedersiniz makata bi makine bağlandı habire hava üfleyen birşey o makine ile 4 kat hastaneyi indirdi çıkarttılar o dikişlerle . Yani demem o ki şakın öyle bir şey yapma hiç çıkamazsan lagman yaparlar . Bide korkma canım acır diye acımaz. Genelde o yüzden psikolojik olarak yapılamıyor
Deget Elvn lütfen öyle bişey yapma kimse senin gazına mwraklı değil bağirsakta tıkanıklık yapışıklık varmı diye bekliyolar
dml33 Elvn ciktim ondan sonra 10 dk sonra tuvalete cikarsn dedi hemsire 3 dk sonra tuvakete zor yetiştim tuvalete cikrigim icin gaz onemli olmadi eve gelincede baya bi cikmadi gszim tekrar tuvaketede 2 gun sonra falan ciktim bqgirsaklar anca yerine oturuyo sanirim eve geldigigimin ikinci gunu sanirim gaz cikardm