Merve6475 Ozlmportakal hadi ya cok ilginç dimi insan adet görüncede kesin hamile degilim der. Normal hayatına devam eder valla😬
Ozlmportakal Merve6475 aynen öyle canım bide öğrendiğimde öyle tepki vermişim ki doktor evli misin diye sordu 😂
EnginDenizim Merve6475 ilk hamileligimde 3 ay oldum normal adet gebeligimi ogrendigimde 8+4 haftalıkti 4 ayin sonunda kesildi. Bu hamileligimde belirtiler erken basladi 1 gun varken hcg 35 çıkmıştı adet olmadım.
Ezgib Merve6475 bizim komsumuz 5 ay olmus ama yasi büyük olduğu icin menopoza giriyorum sanmış cocuk hareket edince korkup doktora gitmiş ki hamile 😂42 yaşında anne olmustu olabiliyor demek ki
Ezgib Merve6475 hemde nasil kizida hamileydi kadin nasıl ağlamıştı anane olacaktim anne oluyorum diye 🤷♀️Birde ben doktor muayensideyken bi bayan geldi onunda yasi büyükdü karnimda tümor var sisiyor diye gelmisti bi baktilarki hamile 🤰☺️
Lylknt Ben de iki yıl tedavi gördüm pko hastalığından en son pes ettim spora falan başladım hiç beklemediğim ay kalmışım
Merve6475 Lylknt zaten ne zaman oluruna bıraktın o zaman hamile oluyosun yan bununda en büyük düşmanı stres iste