Minejjan Asenat6565 her kilolu bebek sağlıklı, her zayıf bebek sağlıksız değil aslında 😅 geçte olsa anladım 😋 25+3 şuan 💙 oğlumu bekliyorum 💙
Nurteninprensi Elif-Ahmet aynn öyle zaten bebek 6.aydan sonra kilo almaya baslar kafaniza takmayin simdiden
Asenat6565 Elif-Ahmet yaa hamileyken sakın oruç tutma bence bebeğe yazık gelişimini etkiler susuz kalır sonra
Elif-Ahmet Asenat6565 aynen öyle düşündüm bende dayanamadım açlığa İnan ki üstüm falan döndü sağlık önemli bu zamanda
Naze2005 Elif-Ahmet 23 haftalıkken 900 gram boyu 33 cm di ama biz 3,5-4 hafta önden gidiyoruz🧿🙈 seninki normal canım
Asenat6565 Elif-Ahmet tabi canım oruç sonra tutulur önemli olan şuan karnımızdaki inan ben on dakika aç duramyrm artk yemekten bıktım diyebilirim çok sık acıkıyorum
YudummBall Elif-Ahmet 17 gayet iyi canım benim 17 haftada 294 gramdı suan 19+6 yım 1 ay sonra gidicem bidaha ☺️ Banada az geliyor kilosu 3 kilo aldım bide 🙄
Elif-Ahmet YudummBall aynen cnm benim bende 6 kilo aldım bu aralar iştahım baya iyi sürekli yiyorum 😃😃
GulsahMulayim Elif-Ahmet canım iyi iyi, güzel. Ben bugün gittim doktora tam 20 haftayız. 20+0 yani 🤗 320 gr kilosu, 22 cm de boyu geldi. Benimki normalmiş seninki haydi haydi normal 😍