Nezahatozen Yasemincgrc oturduğumuz ilde gezinirken şans eseri görmüştük baya bi önermişlerdi ki kullanan tanıdığım var düşünmeden aldik
Yasemincgrc Nezahatozen quantum la quatro birbirine benzeyince karistirdim sanirim bizim aldigimizda casual quatro trone safe ❤ gule gule kullanmanizi dilerim❤👍🏻
melegiminannesi Zeynpaysimannesi ya biz birdr araba koltuguna dçnüsebilenlerden istiyoruz bpsuna almayalım diye ama tabi sen tek basına sıkıntı yasarsın
melegiminannesi Hamileanne hem bastona hemdr pusete ayrı para vermek istemiyoruz ama biz birde arabamız var araba koltuguda işin icine girince ayrı ayrı cok tuzlu oluyor
Oguzkagan65 melegiminannesi yok canım tek kırmızı değil siyah ve damalı falan var kırmızı neden istemiyorsun ben kırmızı aldım 😊
melegiminannesi Oguzkagan65 bebeğim erkek o yüzden birde eşim renk olarak kırmızı siyah pek tercih etmiyor gri veya mavi tercihimiz o yüzden 😉
melegiminannesi eslmhsyn12 bende öyle ilk cocugum olacak diğerlerinede kullanayım istiyorumm ama araba güzelmiş 😉
EsZe Tntuna teşekkür ederim 😊 baktım şimdi bi tık pahalı gibi. 1500 civarı düşünüyodum ama yine de değerlendirilebilir teşekkürler ☺️
aydaks melegiminannesi hangi acıdan bulmuyırlar canım bende tavsiye üzerine aldm cevremdeki kullananlar cok memnunlar
Saratln melegiminannesi tükenmiş ya şimdi baktımda.. Pierre Cardin 405 twist travel sistem bebek arabası 2.589,00 TL yerine 1.599,00 TL https://urun.n11.com/travel-sistem-bebek-arabasi/pierre-cardin-405-twist-travel-sistem-bebek-arabasi-P293872604 bide 300 lira zamlanmış
TTugbaaa PnrGg yoyko nun hangi serisi acaba bende yoyko beğendim ama rengine takıldım başka renginide goremedim
PnrGg TTugbaaa yoyko elegance travel sistem. Krem rengi vardı sadece onu aldım bende çok açık bi renk değil yani soft güzel
Aybuk PnrGg nasıl araba cok büyük diye yorumlar var yoyko travel sistem için Benim de aklımda yoyko var ama hantal ve ilerisi için cocuga küçük gelecekmiş gibi geliyor Sizinki hangisi ve netten mi aldınız TTugbaaa
cananikra melegiminannesi arkadaşımızın dediği gibi bende onu aldım dün 🤗 ama ilk joie aldım mux olan beğenmedim dünde değiştirmeye gittim tekrar 🤗
Ps15 melegiminannesi Biz de kanz aldık indirimden ama travel arabaların pusetleri otomobilde kemerle bağlanıyor koltuğa, normal bir oto koltuğu değil yani aklınızda bulunsun. Sonradan normal oto koltuğu almak gerekecek her türlü😊
melegiminannesi Ps15 valla hangi markaydı unuttum bitane vardı o oturtulabiliyordu ama yine bunu göz önünde bulundurayım bari 😉
melegiminannesi Pamukgirl inanırmısın aklımda en cok bu kalmıstı marka olarak görüyorfum ama hosuma gitti kullanısı nasıl acaba
Aybuk Travel sistem hosuma gidiyor benim de yoykonunkiler cok güzel ama hantal oluyormus ,görmek lazım birebir belki kullanabilirim Bebeğin hem yatıp rahat edebileceği konforlu hem hafif var mı bildiğiniz Herkes bastona geçiliyor mutlaka diyor Ben de baston fiyatları daha uygun sonra da baston alırım diyorum ikinciye de kalır Bilemedim🤔
melegiminannesi Aybuk valla her halukarda bisey illaki alınacaktır ama baston da ilk zamanlar kullanılırmıki bilemedim bende