Premsescik melegiminannesi e bebek te mustang model travel bebek arabası hosuma giidyor bnmde bakıcm bidaki ay 900 tl bak istersen canım
Zeynpaysimannesi melegiminannesi tabi tercih meselesi , benim eşim yanımda yok görevde ben tek çok zorlanıyorum taşıma da
melegiminannesi Zeynpaysimannesi ya biz birdr araba koltuguna dçnüsebilenlerden istiyoruz bpsuna almayalım diye ama tabi sen tek basına sıkıntı yasarsın
EsZe Hamileanne kullandığınız, önerebileceğiniz baston var mı yenidoğandan itibaren kullanılan? Ben de travel düşünmüyorum çok ağır ve hantallar. 1-2 sene sonra tekrar baston alacağıma baştan kaliteli bi şey alır büyüyene kadar kullanırım diye düşünüyorum
melegiminannesi Hamileanne hem bastona hemdr pusete ayrı para vermek istemiyoruz ama biz birde arabamız var araba koltuguda işin icine girince ayrı ayrı cok tuzlu oluyor
Dilanyilmaz55 melegiminannesi bende karar veremedim ama baby plus mustang travel sistem var küçük hafif ondan almayı düşünüyorum
Nezahatozen Yasemincgrc oturduğumuz ilde gezinirken şans eseri görmüştük baya bi önermişlerdi ki kullanan tanıdığım var düşünmeden aldik
eslmhsyn12 melegiminannesi biz bu akşam ebebekten aldık canım Casual cadillac 😊 araba çok güzel gidiyor ilk bebeğimiz sağlam birşey olsun istedik 2. 3.de de kullanırız diye 🤗
melegiminannesi eslmhsyn12 bende öyle ilk cocugum olacak diğerlerinede kullanayım istiyorumm ama araba güzelmiş 😉
aydaks melegiminannesi bende beneto bt 540 aldım ve cok hos pusetiyle beraber 750 ye aldım puset hem araba koltugu hem bebek arabasına takılıyor ve cok hafif
esma123 EsZe casual vista trona travel sistem bebek arabasına bir bakın derim hem baston hem travel kalitesi harika
EsZe Zeynpaysimannesi hiç araştırdınız mı peki bastonları? Önerebileceğiniz var mı? 1500 civarına kadar düşünebilirim
Zeynpaysimannesi EsZe ebebekte joie markaya bakmıştım 800 küsür bişeydi Yenidoğandan itibaren kullanılıyor ve sürüşü iyiydi , onun dışında açıkçası başka bakmadım ama almaya yakın bi araştırma içerisine gircem 😊
Saratln melegiminannesi ben pierre cardin twist aldım canım civilde 2600lira iyice inceledim aynısını n11de 1350ye aldım.. önce acaba kötü mü gelir dedim fiyat farkından. Ama aynısı..😊
melegiminannesi Duyguxx fiyatı 1000 tl den yuları olmaması gerek canım bütçe o kadar hafi 1500 olsun ama pahalı ya baktımda 2500 tl 😥
Rhk0158 melegiminannesi daha doğmadı. Bebeğim ama orda bundan yüksek fiyata satılanlardan daha sağlam olduğunu gördüm bi arabayada 1000-1500 asla vermem canım
Oguzkagan65 melegiminannesi yok canım tek kırmızı değil siyah ve damalı falan var kırmızı neden istemiyorsun ben kırmızı aldım 😊
melegiminannesi Ey65783 baktım canım sağlam ve kullanışlı görünüyor birde baby hope var o nasıl fikrin var mı
cananikra melegiminannesi arkadaşımızın dediği gibi bende onu aldım dün 🤗 ama ilk joie aldım mux olan beğenmedim dünde değiştirmeye gittim tekrar 🤗