Ebrs Hsnanr canim, bugün kontrole gottim bebeğin toplanmasini ve karnimin sertleştiğini belirttim. Nst ye aldi beni sancim cikmadi. Telaşlanma dedi, sanci cikmadi, bebegin doguma hazırlık yapiyo sadece dedi 😊 seninkide oyle birseydir büyük ihtimalle
Ebrs Hsnanr aynen canim erken dogum dehil sadece bebek kendini hazırlıyormuş öyle dddi 😊 sen yine her ihtimale karşı sancini ölçtür sanci cikmayinca buanlama geliyormuş
Mmerwe Hsnanr benim 26. Haftalarda olmustu aşırı derecede çatı ağrısı muayene gittiğimde tam kafasını dayamis dönmüş meğer ayakta fazla durma dddi doktorum istirahatle hafifledi ama simdi üzerine basamıyorum ayaklarımın çivi çakmışlar gibi acıyor 36. HAFtaya geldik sende fazla ayakta durma poponun altına yastık koy uzanınca bacaklarının arasına da yastık al oyle uyu rahatlarsın biraz yerçekimi etkisiyle daha cok zorlar demişti doktor
oslemyasar Hsnanr bende de oluyor aynı sıkıntı magnezyum sürekli kullanmadigima bağlıyorum kendimce. Yada o gün çok yorulduysam oluyor
ZCandan Hsnanr canim benimde benzer sikatetim vardi bugun kontrole gittim bebek bas asagi pozisyonda duruyor kendini doguma hazirliyor rahmin ddi soktor birde enfeksiyonum olmuo olmadigina bakacak tahlil idrar kultuuru falan verdim o da sebeb olabilir ddi