arastirmacianne Ayse54 ben 5+5 te doktora gittim.Doktor bana kalbi attığını söyledi.Ama bana dinletmemişti.Dün tekrar gittim.7+2 iken ben de duydum😍
arastirmacianne Sevdakyr 5+5 te duyduk bi şey demedi doktor.7+2 de tekrar gittim.Sağlıklı dedi doktor.Neden normal değilmiş ?
Sevdakyr arastirmacianne o kadar saçma geldi ki doktorun dediği okuduğum bildiğim kadarıyla gayet normal diye gittim. Doktor bu kadar erken duyulmaz dedi ama duyuldu kalp atışı sonra da bu kadar erken duyulması normal değil gelişim geriliği olabilir dedi. Çok saçma değil mi sizce de
arastirmacianne Sevdakyr gelişimi geri olan bebeğin kalbi neden erken atsın ki geç atması gerekir.Ayrıca 5+ haftalar 6 haftaya yakın oluyor ve kalbi gayet de duyulabilir.Başka doktora da sor canım.Ben netten baktığımda da en erken 5. Haftada duyulabilir yazıyor.
Ftlyztrk1 Ayse54 ben de aşırı heyecanlıydım ya aşırı sabırsızlanıyorum hatta vajinal baktırdım kalp atışını duymak için
Sevdakyr arastirmacianne aynen canım bende öyle bildiğim için duyduğumda çok şaşırdım. Tekrar başka bir doktora gittim ve hiçbir sıkıntı olmadığını sadece benim çift rahimden dolayı böyle birşey söyleyeceğini söyledi.
EUEUEU Ayse54 ben 12.haftads duydum devlet hastanesinde doktorum attıgını gösterdi ama sesine bakmak istemedi bebeğe etkisi frlan oluyor diye özele gitim orda doktor ben demeden dinletti çok güzel bi his 😇
Ecrinbzkrt pinarqi canım bende dun gıttım kesem gorundu ama ıcı bos mutlu gıttıgım yerden mutsuz uzgun dondum 😭😭
Ecrinbzkrt pinarqi kurtaj olmak ıstemıyorum haftaya tekrar gıdıcem buyuk ıhtımal ılac yada ıgne tedavısı olcak ölede ısterım doktor 1hafta daha beklıcem dedı