Lokumanne 6+4üm iki hafta önce keseyi gördük Cuma günü de kalp atışlarını duyucaz inşallah çok heyecanlıyım 😍 kalp atışlarını duymadan inanamıyorum 😄
Uzunyolculugumuz Ayse54 ben 20 gun once gittigimde kese olusuyodu4 haftalikdi 20 gun sonra gel dedi dun gittim 7+1 di kalp atislarini duyduk cok sukur 🤗
pinarqi Uzunyolculugumuz hayır henüz degil %50 ya boş kese yada geç dölleniyor cumartesi belli olucak
Sevdakyr Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende aynı konu üzerinde birşey yapma istiyordum bu postu gördüm. Ben 5+4 günlük hamileyim. Bugün bebeğin kalp atışını duydum ama doktor bu kadar erken duyulmasının normal olmadığını söyledi. Bunu yaşayan var mı mi aceba? Bende 5+4 hamileyim bugün kalp atışlarını duyduk ama doktor bunun daha erken olduğunu duyulmasının normal olmadığını söyledi başına böyle birşey gelen var mı aceba?
arastirmacianne Sevdakyr 5+5 te duyduk bi şey demedi doktor.7+2 de tekrar gittim.Sağlıklı dedi doktor.Neden normal değilmiş ?
Ecrinbzkrt pinarqi canım bende dun gıttım kesem gorundu ama ıcı bos mutlu gıttıgım yerden mutsuz uzgun dondum 😭😭
Gulzade Ayse54 ayy küçük diye duyurmadı doktorum banada 😀 nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam 😍 2 hafta sonra doktor kontrolum var içim içime sığmıyor 🙏😀