Hafsamm geçen ay bende aynı senin gibiydim göğsüm ağrıyordu uykum vardı kasıklarıö tam bir ay boyunca ara ara ağrıdı yani dedim hamileyim bu arada yumurtlama yakalayamamıştım buna rağmen kaç test yaptım erken gebelik testine kadar sonra gittim kan verdim Yok birşey doktora gittim smear sonucumu almaya hazır gitmişken adet. Olmadım dedim baktı doktor dedi ki yumurtan çatlamamış stres mi yaptın bende evet dedim dedi stres yapma yumurtadaki kistler gitmez falan bende çok üzüldüm geldim hastaneden sonra söz verdim kendime bıraktım stresi ve bu ay yumurtlamayı yakaladık ama değerlendiremedik ayrıca hayıt tohumu çayını yaptım içtim oda çok iyi geldi yumurtlamayı sağlıyor öylede oldu o nedenle bu ayda hiç belirtim ypk yani bu ay yine alıcam ovulasyon sadece soğan kürü içicem ve civan perçemli kürü var mış onu yapıcam havuç incir falan yerim normal eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam sperm artırıcı şeyler yaptırıcam içsin yesin sonra yumurtlama yakalarsak hergün değerlendiricem ve bu defa hemen yıkanmayacağım sonrası nasip rabbime kalmış ben 26.gün yumurtluyorum