Minedy Tugce1803 valla ben bi kere demiştim de topa tutmuşlardı. Bi forumda okudum miratech markaya çeşme suyunu damlatmış yine pozitif çıkmış
Tugce1803 Minedy topa tutacak birşey yok kuzum baştan umut verip sonradan üzmektense baştan doğruları konuşalım ki eğer olursa iki kat sevinç olur💙ki haklısın bende denedim onu çift çizgi oldu🤦♀️
Hafsamm Esrayusuf olur Cumartesi günü başlanıyor ama ben bu gün bitirdim çok şükür 🙏🏻 kalktım erkenden 11 defa okudum tam selalar okunmadan önce başladım duama denk geldi rabbim kabul buyurur inşallah hepimize dua ettim 🥰
Esrayusuf Hafsamm sağol canım ağzına yüreğine sağlık bende yarın başlarım inş tamamlayacağım bu defa ama inş adetime gelmez Çarşamba günü adet günüm
Pcoslubiranne Zehra333 cok hafif bir cizgi ben de goruyoruk ama 5 dakikadan sonrazi gecersiz oluyor az da olsa daha belieginlesmesi gerekirdi.
berguzar1987 Zehra333 bencede ailik çizgi var 10 olan değer iğnenin etkisi olsaydı şimdiye yok olurdu bende iki yıl testlerle aşılama tüp bebek çok baktım o testlere seni çok iyi anlıyorum
Hafsamm Esrayusuf Olsun canım sen başla nolur olmaz 🤗 hayırlısı olsun inşallah senin yumurtlamadan sora kaç gün oldu benim yumurtlama günü ile beraber 9. Gün bu gün varsa da çıkmaz dimi?
Esrayusuf Hafsamm benimde 9.gün canım ama sen pik olduğu günü mü saydın ben pikten sonra silikleştiği günden saydım
Hafsamm Esrayusuf valla bilmiyorum ya korkuyorum 😔 gözlerim de doldu hafiften ağrım da var ama adet belirtisi mi başka bişey mi bilmiyorum
berguzar1987 Zehra333 şimdi bak iğne etkisiyle betan üç gün önce 10 du şuan 5 yada 4 lerde olması lazım o da çizgi oluşturmaz
Esrayusuf Hafsamm valla hafza ben bu ayı geçtim adete az kaldı Hale'n bir tane bile belirti Yok ise ben beklemiyorum birşey bu ayı geçirdim hayırlısı olsun inş
Hafsamm Esrayusuf anladım hiç olmaZsa önümüzde ki ayı güzel değerlendiririz napalım 🙏🏻 Rabbim hayırlısını nasip etsin
Cemreay34 Ben goruyorum hafif bi cizgi var ama canim sen cok sabirsizsin adetinin gecmesini bekle bu kadar takarsan zor olur
berguzar1987 Zehra333 vallaha seni anlıyorum her olumsuzda saatlerce ağlardım adet olduğumda ağlardım çok hassas bir konu iki kez hamile kaldım sonu hüsran oldu allahıma bin şükür şimdi ikizlerime hamileyim sende olacaksın dualarım seninle