Duuyguum Zehra333 benim de 12. Gün 29 çıkmıştı adete altı gün kala canım tam Aralık’ta kalmışsın sen ne var ne Yok gibi dört gün sonra tekrarlasana testini
Seda-kck97 Zehra333 ben iğne olmadım fakat bekliyordum zaten regl günümden 3 gün önce öğrendim 6 cıktı sonra gittim 300 cıktı
MerveNural Zehra333 ben de catlama ignesiyle gebe kaldim şimdi oglum 2 aylik. 16. Gün test yaptim pozitifi gördüm ve kan testim 69 çıktı fakat sizinkisi igne etkisi sanırım düşüklüğü ve zamani igne etkisiyle uyumlu
CansuDRY Gebelik belki başlamıştır ancak bu değer büyük ihtimal iğne etkisi. 12.gün 18 değerle öğrendim hamileliğimi ve iğne etkisi geçene kadar her gün idrar testi yapmıştım. 10.gün negatif 12.gün tekrar pozitifti. Biraz daha sabredin, inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Fatma9438 Zehra333 Erken henüz canım, benim 10. gün beta hcg 6 falan çıkmıştı iğnenin etkisiymiş. Sen yine de bekle ve dikkat et kendine
alyavetuna Duuyguum tih olumsuznbisey mi oldu bilemedim. Hamilelik nasıl gidio haftanız ayrımıydı seninle. Cinsiyet ne zaman belli olacak 😍
Duuyguum Zehra333 silikleşme hep devam etmişti bende de hatta tam adet günümde ovülasyon da t çizgisi c le aynı koyulukta çıktı beklemeden gebelik testi daha silikti ona göre
Zehra333 Duuyguum canım ovülasyon testim bugün dünkünden daha koyu ağrı bulantı sürekli terleme başladı ama adet olmadım da dikkatimi başka yerlere vereyim diyorum olmuyor dayanamadım rest yaptım ovülasyon https://hizliresim.com/EmGNMg
KubrAli55 Zehra333 ben adetime 5 gün kala çift çizgiyle öğrendm ancak gece acilde kan verdiğimde 75.5 ti ayrıca hala bir mide bulantım yok 🤔 hayırlısı olsun inşallah
Duuyguum Zehra333 akşam bi daha yap ovülasyon canım sancılara ağrılara takılma çok adet belirtileriyle aynı şeyler zaten ilk bir kaç ay adet olacakmış gibi hissediyorsun
Rbs111 Zehra333 kuzum iğne etkisi 😞 biraz daha beklemen lazım sabret 4 gün sonra inşllah yükselir hcg bebeğin puan sana tutunmaya çalışıyor