Gunesimveben DemetCeylan 3 ayligi fazla da alabilirdiniz 9 aylikta alsaydiniz keske nasilsa alinacak indirimdeyken almis olurdunuz
DemetCeylan Gunesimveben çok fazla alışveriş yaptım o yüzden onları da sonra alayım dedim. İnşallah tekrar indirime girer 😊
Busranagme Minanin_Annesi Can'ım bende aldım çekme olmadı . Bebegin boyu kac cm su an . Bizimki 51 cm persembe doğacak nasipse
Busranagme Minanin_Annesi Can'ım zaten tozu pisi gitsin diye düşük derecede yıkat ilk . Yüksek derecelere atma bebegin kıyafetini
Gunesimveben Minanin_Annesi iyi yapmissiniz. Zaten bebek buyudukce anlarsiniz kiyafetlerin kucuk geldigini sıktığını fln o zamn bi buyuk boyu giydirmeye başlarsınız.
Gunesimveben Minanin_Annesi evet giydirilir onun araligi 0 -3 ay oluyor iste ama erken dogum olur bebek co kzayif dogar vs durumlarda yenidogan yazanlarda giydirilir onlar bi tık daha küçük
DemetCeylan Minanin_Annesi benim bebeğim temmuzda doğacak o yüzden sıfır kollu ve kısa kollu aldım. Üzerine aldığım tulumları uzun kollu alıyorum. Biraz küçük ama bilemiyorum kaç kilo doğacak bulunsun dedim 😊
KubraatMacit Minanin_Annesi o zıbınlar çekmiyor canım zaten boyları o ölçüye göre büyüyor çoğunlukla ben hep alıyorum mesela kızım 9 aylık boyu 75 cm 1 yaş için yazıyor boyuna göre alıyorum
Minanin_Annesi KubraatMacit benim şimdi daha doğuma var ama kafam karıştı 3 ay 56 cm yazio 6 ay 62 cm yazio mesela 56 cm ilk doğduğunda giydirebilir miyim 6 ay yazani ne zaman giydiriririm
KubraatMacit Minanin_Annesi canım bebekler genelde 50 cm doguyor kızım 50cm doğmuştu zaten ama 40 günlükken 56 cm di.
Gunesimveben DemetCeylan o zibinlar zaten normalde de pahali degil.tanesi 5 tl 5 tane alirsanizda 20 tl
Minanin_Annesi DemetCeylan Ben de temmuz Kaçar tane aldın canım bende 4 ince askılı 4 kısa kollu aldim 3 aylik hepsi büyük mu ki😔 uzun kollu 3tane 6aylik aldim sence eksiğim ne var tulumları kaç aylık nasıl aldın başka ne alabilirim ilk bebeğim bu bilmiYorum
Aden Minanin_Annesi bende komple e bebekten aldım çıtçıtlı ve zıbınlarını çok memnunum çekme vs olmuyor