buket123 Merhaba kızlar bi konuda yardımınızı istiyorum özellikle genel anestezi ile doğum yapmış anneler bildiğiniz gibi sonda takımı yapılıyor bunu bayıltıktan sonra mı takıyorlar uyanıkken mi birde çok acısı felan oluyor mu????
Nalkan buket123 cnm ben genel anestezi ile doğum yaptım uyanıkken takılıyor ve çok acımıştı benim takarkende çıkarırkende😭
Yasemincifci buket123 gebeliktr değilde yoğun bakomda yattım bi bana taktılar iğrenç bişey canımı cok yaktı enfeksiyonum varmış böyle sürkli çişim varmış gibi oldu yanma oluyodu ama aşırı derecede
Cankusssssss Ben de sezaryen oldum ama sonda iğne batması gibi bir his oluyor İnan’ın acımıyor korkmayın
Beyzakkvrak Bende genel anestezi ile kürtaj oldum uyanınca sonda taktılar hissediyorsun takıp cıkarıldıgını biraz acıyor ama asla dayanılmaz birşey değil
Kymet buket123 3 kez ameliyat oldum ikisi genel anestezi biri spinal anestezi hepsinde uyuştuktan sonra takıldı
ozgeya buket123 doğumda değil de başka bir ameliyatım sırasında anesteziden sonra taktılar.çıkarırken de hiç acımadı,hatta şaşırmıştım hissetmeme.Ama hastaneden hastaneye değişiyor bu durum,kiminde anesteziden sonra kiminde önce takıyorlar.
Fidansvnccm buket123 ameliyata girerken catalda taktilar bana sonra sandalyede ameliyathaneye gectik acisi yok ya sadece kucuk bi sizlama gibi bisey can yakmiyo rahat ol :)
Feyzaselh buket123 hiç acımıyor. Siz baygınken takılıyor. Ayılınca çıkartılıyo. Ama inanın hiç acımıyor ❤️
Deletedmom277 buket123 Bayıltmadan taktılar bana canım yandı yani kısa sürüyor ama acısı var biraz imkan varsa bayılttıktan sonra taksınlar