AlpYasmin Kızlar 13+4 günlükken söylenilen cinsiyet kesin doğrumudur sizce Çarşamba günü kontrolüm var doktor cinsiyetini söyliycem diye çağırdı zaten. Sizin Doktorunuz bu haftalarda söylediğinde doğru çıktımı
Rain81 AlpYasmin ben 24 haftaya kadar öğrenemedim maalesef 👀 kız benimki ❤ Gerçekten de kızlar göstermiyor hemen
Mervesrht AlpYasmin henuz cok erken ama erkekse belli olur 13-14 haftada diyor. En saglikli 16-18 haftalarda belli oluyor tabi bebegin gosterirse cinsiyetini 😅
YamacDemirinAnnesi AlpYasmin benim erkek ama çok geç öğrendim 20 haftalıkken kesin erkek olduğunu söylediler o yüzden acele etme ve tek bi doktorla kalma ..
Sonay AlpYasmin Söyler cnm eğer Bebeğin kendini gösterirse . Ultrasona girmeden Vişne suyu iç ☺ Ben oğlumda 12+4 günlükken öğrenmiştim
AlpYasmin Benim doktorum içinde bu doktor ne söylerse çıkıyor diyorlar inşallah bizde öğreniriz hemen 😊
AlpYasmin Neden tek bir doktorda kalmıyım doktorumdan çok memnunum cinsiyet öğrenmek içinde doktor doktor gezilmesi çok saçma
YamacDemirinAnnesi AlpYasmin bende doktorumdan çok memnundum kız dedi başka doktora gittim erkek dedi şimdi erkek o yüzden dedim siz bilirsiniz .
annelikguzel AlpYasmin mende ilk defe 11 heftelikde gosterdi amma hekim kocana deme yinede dedi sonra 14 heftelikde yene erkek gosterdi 😊♂👼
persephone 11+5 de %60 erkek demişti geçen cuma öğrendik erkek gerçekten 😍 Erkekler biraz erken belli ediyormuş
EsraErdalTrkmenolu metaba ben esra ilk beneğimi düşürdüm ikinciye hamileyim 6 haftalık ta ? cinsiyet belli oluyor mu ? çünkü çok istiyom
idemTapnar Bugün bende 2 li taramaya gittim. Doktorum erkek gibi dedi baya gösteriyordu yukarıya doğru çıkıntısı vardı. Hayırlısı olsun inş