BMA Yurdanur banada 6-7 haziran dedi 7 haziranda 38+5 oluyorum okadar beklicegini sanmıyorum oglumun bakalım hayırlısıyla dogsunlar insaAllah🥰🤰🏻
Yurdanur Mnreyaren 34+5 iz biz canım bebek haftasında ilerliyor 10 gün önce yapsak uygundur dedi doktor hatta olurda bayramda falanda sancılanırsan arkadaşım var onu yönlandiririm dedi 38 +4 oluyoruz 10 haziranda
Bebisiminannesiii Aryaalina maalesef enfeksiyondan dolayı sezaryene döndük canim. Ama hayırlısıyla 16 mayis perşembe pamuğuma kavusucam 😗😍😍😍😍
Yurdanur BMA aynı doğum yapıcaz hafta olarak o zaman bende inşallah bekler diyorum 😀 doktorumuz bayramda olmayacakmış çünkü ..yine de hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler de yeter 😊
BMA Mnreyaren evet ya cok gec vermis ben bile 7 haziran 35+1 haftaligim okadar beklemez bebis😁😂gerci burdaki butun bebisler inatçı çıkıyor 40+ larda geliyorlar
BMA Yurdanur insaAllah beklesin tabi bende isterim doktorum yapsin galiba benimde doktorum olmicak bayramda dedigin gibi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda gerisi bos🥰😘
Bebisiminannesiii Baharmurat gebeliğimin başından beri akintim vardı hep kaşıntı falan. Içerde enfeksiyon varmis
Pinarropuz Ben geçen hafta (36 haftalıkken) aldım, 23 Mayıs’ta sezaryen olacağım Allah’ın izniyle 😇🤩 (38+3te)