AkileUqur lilamom diğer doktorlar dolu bı bu boş sanırım bu kadar ilgisiz olduğundan dolayı.. ilgili biri olsa tıka basa kapısı dolu olur
Arzymn AkileUqur sanki kendi çalışıyor kanı 😊değiştirin aile hekimizini, buna hakkınız var. Önceden hasta sayılarına göre maaşları farkediyordu, o dönemde çok ilgililerdi, sanırım şimdi öyle değil o yüzden iplemiyorlar bazıları.
Zeynepkbsk AkileUqur saçma insanlar için kendini germe canım boşver hamilesin sen mutlaka şikayet et ama doktoru
AkileUqur Zeynepkbsk cnm o kadar zoruma gitti ki ağlamamak için zor tuttum kendimi kocam olmasaydı kesin aglardim... Ama insanlar keyfe göre iş yapıyor Dr olmuş ama insan olamamış 👿
Zeynepkbsk AkileUqur aldığı paranın hakkını ödeyemeyen ahlak yoksunu insanlar canım anlıyorum ben seni ama malesef bu tip insanlar hiç bitmeyecek okumak mesele değil ki insanlık başka bişey
Mayasey AkileUqur memnun değilsen aile hekiminin değiştir. Hatta internetten değiştirebilirsin çok basit Bi işlem. E nabız dan yapılıyor
AkileUqur Mayasey denedim değiştirmeyi de sağlık ocagindaki tüm hekimler dolu bosalmadan olmuyor hasta sınıri var
Mayasey AkileUqur hadi ya kötü olmuş. Bir de şöyle bişi var. Senin orda eben var. O seninle ilgilenmek zorunda eğer ilgilenmezsen performans puanları düiüyor
Mayasey 0yani senin takibini yapmak zorunda. Ben gebeliğin boyu doktorumu hiç görmedim hep ebe ilgilendi. Kan tahlilleri mi yaptı, aşımı yaptı. Zaten doktorlardan daha bilgili onlar doğum konusunda.
Aliiss AkileUqur bende her ay baktırıyordum canım ama hiç aile hekimime gitmiyordum ebemiz yönlendiriyordu hep
Deniizzz AkileUqur özel hastanede takipli 30 haftalık bir gebeyim aynı zamanda aile sağlığı merkezinde hemşireyim inanır mısın her ay yaptırdığım kan ve idrar tahlillerin birini bile kurumumda yaptırmadım hepsini kadın doğumcum yaptı bende ödedim. Şimdi biz 10 aile hekimliği birimiyiz bana bağlı 52 gebe var herkesin bu civarlarda olduğunu varsayalım 500 gebe her ay gelip kan ve idrar verse ? Sizce bu nasıl mümkün olur buna bide çocuk taramaları yaşlı hastalar gebelik tespitleri ve hastalar İçin kan alımını ekleyin. Kusura bakmayın ama önlem amaçlı kan idrar aldırmak isteyen bir doktorunuz varsa hastane bünyesinde bu işlemi gerçekleştirmek zorunda
AkileUqur Deniizzz haklısın cnm lakin ilgi alaka sıfır. Yüzüne bile bakmıyor aile hekimi aynı zamanda iş yaparım diye korkuyor herhalde kendinden aciz bı Dr düşün artık . Kadın doğum doktorun özel bı hastane ye bağlı değil klinik olarak çalışıyor özel hastane de doğum yaptırıyor o yüzden gittim aile hekimine
Deniizzz AkileUqur oda ayrı bir sıkıntılı zor oluyor özel muayenehaneler sürekli başka bir yere git tahlil yaptır test yaptır .. ilgi alaka olmak zorunda birinci basamağın görevlerinden biri de anne adayına psikolojik destek vermek bu konuda haklısınız