Taneminci AkileUqur şikayet ettiniz mi ? Etmediyseniz neden etmiyorsunuz bir kaç uyarı alırsa köpek olup peşinizde dolaşır çünkü gebelerin takibini yapmak zorundalar sağlık bakanlığı denetliyor onları ve sen gitmezsen seni arayıp çağırmak zorunda böyle bir şey mi olur
FSCMK AkileUqur benim de ebem iyidi aile hekimide iyidi ama ben sevmemiştim sonra onların tahini çıktı ve gittiler üzüldüm ama eşimin arkadaşı aile hekimi sağolsun arar sorar memnunum yani demem o ki değiştirebilirsin aile hekimini ben iki üç defa değiştirdim doktorum gittiği için en sonunda eşimin arkadaşına gittik
Taneminci AkileUqur sağlık bakanlığı veya cimer mutlaka geri dönüş isteyin ama ben sizin yerinizde olsam ikisinede şikayet ederdim
AkileUqur Zeynepkbsk değiştirmeyi denedim bugün cnm lakin tüm hepsi dolu sınırı var hasta sayısının ilk boşlukta değiştircm .. insan müsveddesi çok üzdü bni
Zeynepkbsk AkileUqur saçma insanlar için kendini germe canım boşver hamilesin sen mutlaka şikayet et ama doktoru
FSCMK AkileUqur ebeler hep iyi herhalde benimkide iyidi ama şimdi benim ebem yok 😂aile hekimi bakıyor bize
baharsirkeci AkileUqur ben hiç aile hekimine gitmedim. Kan sayımımda toplam 3 kez yapıldı, 35 haftadayım. Acaba aylık takip rutin gebe takibinde olmadığı için yapmak istememiş olabilir mi?
AkileUqur baharsirkeci aylık yapmak zorunda hatta telefon ediyorlar normalde gel diye ama bnm hekim yapmadı
lilamom AkileUqur bence doktorunuzu degistirin ayni saglik ocaginda baska doktora gecme hakkiniz var. Ben hamile olmadan once bile doktorum her musait oldugunda gel testlerini yapalim derdi a dan zye her ay yapardi hamile kaldigimdan beri doktora bosuna test parasi verme gitmeden ugra burda yapalim gotur diyor ve 2 haftada bir tum tahlillerimi yapiyor idrar da buna dahil, bunun senin kadin dogumcunun yazip yazmamasiyla alakasi yok yapmak zorunda isleri o yani sikayettede bulunabilirsin.
AkileUqur lilamom seninki para verme ben yapayım diyorr bnm aile hekimi de de para versin diye zorluyor sanırım.. özel e gidiyorum ya. 🤔
lilamom AkileUqur cogumuz ozele gidiyoruz canim nereye gidip gitmemiz onlari ilgilendirmez senin doktorun gicikmis degistir doktorunu ayni saglik ocaginda iyi baska doktor vardr memnun olunan kaydina ona aldir onceden kayit aldiramiyordun kafana gore artik degistirebiliyorsun
AkileUqur lilamom diğer doktorlar dolu bı bu boş sanırım bu kadar ilgisiz olduğundan dolayı.. ilgili biri olsa tıka basa kapısı dolu olur
Bilgeferhat AkileUqur benim aile hekimimde her ay kontrole gittiğimden illa kan ve idrar tahlili yapar üstüne kontrole bir kaç gün geç gideyim ebe arıyor bu ay ki kontrol zamanın geldi diye tuhaf ya doktorları anlayamıyor insan sanki onu zorla doktor yapmışlar şikayet et bence aile hekimini de değiştir bebek doğduğunda da gitmen gerekçek sağlık ocağına sana zorluk çıkarır bu doktor
Arzymn AkileUqur sanki kendi çalışıyor kanı 😊değiştirin aile hekimizini, buna hakkınız var. Önceden hasta sayılarına göre maaşları farkediyordu, o dönemde çok ilgililerdi, sanırım şimdi öyle değil o yüzden iplemiyorlar bazıları.
AkileUqur Zeynepkbsk cnm o kadar zoruma gitti ki ağlamamak için zor tuttum kendimi kocam olmasaydı kesin aglardim... Ama insanlar keyfe göre iş yapıyor Dr olmuş ama insan olamamış 👿