Fidansvnccm Demrl hamileligi ogrenince gidip kan veriyosun 3 aydan snra kayit acip takibini yapiyolar asi karti veriyolar o haftada gidip asilarini oluyosun git bnce sende
Ozlemsvr AkileUqur canım şikayet et et ki ayaklarını uzatamasınlar. Hayır hastane değil yoğun çalışmıyosun ama çalışmaktan acizsin.. Oturmaktan şişmiş hepsi 😀
AkileUqur Minnosaile ben istersem yapmak zorunda işi onun o. Ama yapmadı pislik... Gitcm yarın parayla yaptircm tak etti canıma çok zoruma gitti.. esimde çok sinirlendi
Demrl AkileUqur yok yapılmadı ben doğudayım eşimin işinden dolayı kayıt memlekette buraya alamadım daha o yüzden gidemedim
Rukkos Banada hiç bir test yapan arayan olmadı sadece tetenoz aşısı için aradılar istemiyorum dedim tamam dediler onun dışı da ne kan tahlili ne başka bişey hiç arayanda gel diyende olmadı😳
Rukkos İlk zamanlar yapmışlardı zaten de şimdi 18 haftalığız kendi doktorumda istemedi 20. Haftada kan hapına başlıcaz dedi bide vitamin hapı kullanıyorum benim doktorlarım mı ilgisiz acaba😳
AkileUqur Rukkos kan hapına baslasan da kan değerlerini bilmek takip etmek istiyor doktor... Çünkü doğum da kanama vs olduğu için ona göre önlem alıyor lar
Dudus AkileUqur banada ilaç yazmıyo kadın doğum doktorun yazsın diyo ne saçma kendi olmadığında başka hemin yazoyo bizim aile hekimi yazmıyo değişikm