BatuveSelim Aralık ayında bebişlerini kucağına alacak olan anneler şu an neler yaşıyor acaba?😀 Bende karın kasık ağrısı oluyor zaman zaman 🤰
Ecrininannesi BatuveSelim bende aralik annesiyim bende henuz kasilmalar falan yok ama acayip bir sekilde bel agrisi kuyruk sokumu kemigi bolgemde muthis bir agri oluyor yoruldugumda bide onun disinda iyiyiz su an premsesimle 🙂
BatuveSelim Ecrininannesi çok uzun oturunca kuyruk sokumu ağrısı oluyor bende de.. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi ❣🙏
Dreamsmomm Ben de aralık annesi olucam kızlar inşallah 🤗🙏🏻 Yılın son bebişlerini getireceğiz dünyaya 🙏🏻 30+4 üm şu an ama herhangi bi sıkıntım yok çok şükür 🙏🏻 Normal Doğum istiyorum , sizin düşünceniz nedir Doğum şekli hakkında ?
BatuveSelim Dreamsmomm benim ikinci oğlum geliyor. İlki sezeryan olduğu için aynı şekilde devam edeceğiz gibi görünüyor..
Selindereli Merhaba bende aralık annesiyim allah nasip ederse 29+5iz oğluşumla şükür hiç bi sıkıntımız yok şimdilik ağrı sızı çekmiyorum.izmirde olan varmı aranızda?
ezeles Ecrininannesi İki satte bir tatlı bişeyler ye vede filtre kahve falan içebilirsin doktorum kahve içtiğinde de çocuk hateketlenir demişti.