Mlssa Zeynepzeze Hastaneden cıkarken kullanacağım için puseti o yüzden aldım.Travel sistem BabyPlus Canyon. 👍🏻🌸
Nagihantilbac Zeynepzeze hastahaneler puset olmadan çıkarmıyorlar diye biliyormm canım ben. Alan kişilerde pusetli araba alıyor takım olarak. Bn ayrı ayrı aldım gerçi araba annemin hediyesi pusetide komşum hediye edicek
Deletedmom667 Zeynepzeze bebek arabası puset aldım.bebek dogmadan alınması gerek dusuncesındeyım.hastane cıkısında puset zaten lazım olucak mecbur ılk kontrollerındede kucakta tasıyamazsın
Tugba_O Deletedmom667 puset almadik onun yerine eskiden kullanilan port bebelerden almayi düşünüyorum taşıması daha kolay olur diye ama kararsızım da
DilekH Bebek arabası olarak qb pucket marka aldım. Biraz pahalıydı ama içime sindi hafif olması benim için çok büyük avantaj
Serap46 Zeynepzeze biz gerek görüp aldık ben öyle 40gün evden çıkılmaz muhabbetlerine inanmıyorum kendimi iyi hissettiğim an dışarı fırlayacağım kısmetse 😃 bebek azcık temiz hava alsın 😃😃💞
Seyma1234 Zeynepzeze pregonun aldım bende indirimden yakaladım hamileliğimin başlarında malum fiyatlar düşeceği yerde sürekli cıkıyor🙄🤦♀️
Mugge_1 Zeynepzeze biz daha 3-4 aylıkken aldık heves ettik 😅 bebek arabası Stokke vs6 aldık, hem oto koltuğu hemde ana kucağı gibi olan şeyi de Besafe izigo dan aldık.