Ecrinbzkrt SedaAkca inş cnm ya inş saglıklı olsunda tesekkur ederım gecmesını beklıcem artık rabbım saglıkla evladına kavusmayı nasıp etsın sanada inş😘
Nursemom0857 SedaAkca hahaha 😂 çocuğu tek başına yaptılar sanki. Kulaklar bile aynı 😂😂 inşallah huydan kurtarırız. Eşim hiç uyumazmış. Devamlı ağlarmış ve cook yaramazmış 😓😓
Beyzacpr Nursemom0857 😂😂 bu kocaların hepsi aynıymış demek ki bi benim cok konusuyo sanıyordum 😂😂 ins sana çeker
blackeagle 38 haftaligim bugun sag arka tarafımda igne batmasi gibi bi agri oluyo geciyo birden oluyo 2 3 dakika sonra tekrar oluyor bu nedir ya 🙁
SedaAkca blackeagle bu Doğum sancısı olabilir canım eğer 1 saattir düzenli olarak bu şekildeyse doktora gitmelisin hemen Doğum başlamış olabilir
BMA Seda05 ilk gebelikte 20 den once hissedemezsin dediler ama ben cok zayif oldugum icin hissettim 16. Haftadan itibaran icimde bisiler geziyordu hissediyodum🤭🤭
blackeagle SedaAkca ona hic ihtimal veremedim canım ama bugun bir tuhaf ageilarim var bekliyim bakiyim izliyim bi tesekkur ederim😚
BMA SedaAkca dogrudur canim🤭🤭biz suan 35+1 haftaligiz yerimizde durmuyoruz hatta suan hıçkırik tuttu cok komik🤭🤦🏻♀️hıçkırıklari hissetmeye basladiniz mi siz
SedaAkca blackeagle ihtimal vermelisin çünkü neredeyse haftan gelmiş canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına :)
Dilanyilmaz55 SedaAkca 12 haftalik bebiş boyu 5 cantim olmuş dedi doktor ve bebeği görünce doktora sormayı unuttum acaba boyu çok mu uzun😂😂
Dilanyilmaz55 Bernatkn babasına benzeyecek ozaman bizimki ben kısa boyluyum çünkü 😂 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘
Dilanyilmaz55 Bernatkn babasına benzeyecek ozaman bizimki ben kısa boyluyum çünkü 😂 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘