Ozlemzeynep Se19 yeni de değil aslında simdi olsa doğana kadar 1 sene 10 ay olcak ama olumsuz şeyler etkliyo evet eğer negatif çıkarsa gene silicem programları kafama takmıcam hiçbir şeyi canım 😕
Se19 Ozlemzeynep gercekten bende cok uzuldum simdi. Nolur kafana takma tamam mi bu isi tamamen stres etkiliyor. Simdi sen kafana takar moralini bozarsan hic olmaz.. simdiki durumunun gercekten tadini cikar gez toz alisveris yap vs vs lutfen uzulme 😓
Yavuzum1202 Ozlemzeynep ben 10 gün gecıkmede doktora gittim doktor bugün yarin adet olursun gebelik yok dedi 1 hafta sonra evde öylesıne test yaptım hemen ıkıncı çızgi cıktı kaç testim 303 cıktı adet olacağım gün hamıle kalmışım varsa zaten illaki çıkar stres yapma
DilanAtabey Ozlemzeynep canm bn adetm 11qün qectiktn snra öqrendm qec döllenme olablr hmen stres yapma braz bkle yne yap🙏
Ozlemzeynep Yavuzum1202 bekliyorum mecbur el mahkum 😂 senin de 10 gün geçmiş üstüne bir hafta benim daha 4 Gün geçti canım
Ozlemzeynep DilanAtabey hadi inşallah bende de öyledir canım geç döllenmede kan testinde çıkar mı acaba 😊
DilanAtabey Ozlemzeynep qec döllenme kan testnde cıkmaz fakat adet tarıhine qöre qec döllenmemi deql mi ona qöre yorum yapılır canm😊
DilanAtabey Ozlemzeynep canmm adet olmazsn zten şüpheli durumun olur 3qün falan bkle bida tekrarla testıni varsa hele bide qec döllenmeyse braz qec ckablr düşün bnm 11qün qectktn snra öqrendm silik bi seklde qttm kan verdm sonucm 70.26 ckmıstı