Dilrubazehra 23 haftalığız serklaj oldum evde yatıyorum sürekli. Doktor muayenemiz vardı dün. Genel olarak iyi dedi cinsiyetimiz kızdı ama tam emin olamamıştı. Cinsiyeti sordum tekrar baktı bebek ters tam belli değil dedi . Eve geldim araştordom ters olan bebekler sezeryan falan diyor düzelir mi doğuma kadar şimdi aklıma takıldı. 😞😞😞
Ozlemsvr Dilrubazehra Ters dediği makat duruş öyle doğum olmuyor. Ama korkma daha dönmesi için çok zaman var. 28. haftadan itibaren dönmeye başlıyor bebekler son ana kadar dönmezse sezaryan olur..
Alessia Dilrubazehra saglıklı olsunda sezeryan olsun canım bosver bak burda bır arkadas anlattı bebegın kafası dogum kanalında kalmıs cocuk oksıjensız kalmıs uzun sure buyuk ıhtımal zeka gerılıgı olacak rıske atmaya degmez normal doguranlara madalya vermıyorlar bosver
Ece111 Dilrubazehra düzelir bende 28.haftamda gittiğimde tersti bi hafta sonra kontrolde düzeldiğini söyledi doktorum daha doğumuna var zaten
cihanaraf Daha belki 50 ye yakın döner merak etme içini rahat tut doğuma kadar içinde ne şekillerden şekillere giricek 😊
Dilrubazehra Alessia Allah korusun öyle tabi serklaj da olunca korktum. İlk bebeğim. Nasip ederse Rabbim üç dört tane istiyorum o yüzden sezaryen olmak istemiyorum. Ama işte en iyisini Rabbim bilit hayırlısıyla olsun. Teşekkür ederim canım🌸
Alessia Dilrubazehra benım gorumcem 6 tane dogurdu hepsı sezeryan kadın bendn saglıklı yemın ederım🤣 benımde ılk 16 haftalıgım bastan sezeryan dedı doktorum beynımde ıkı tane anevrızma var cok tehlıke bır gebelık gecırıyorum allah saglık versın herkese
Dilrubazehra Alessia Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Şifa tezden bulsun sizi inşallah💕 inşallah bizlerde öyle oluruz canım🌸