Fatma48 Askkokuluyavrum inşallah canım yaa evet geçen ay çok taktım galiba olmadı bu ay hiç test yapmadım inşallah vardır birde kasıklarımda ramp gibi ağrı oluyor yani yatıp kalkarken sizdede oldumu
Askkokuluyavrum Fatma48 adet olacakmışım gibiydi insAllah seninde öyledir canim 🙏🙏 kaç gün var adetine
Fatma48 Nigar_azeri allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim inşallah vardır test yapacağım günü iple çekiyorum🙏🙏🙏🙏
Fatma48 Askkokuluyavrum yok canım o kadar şiddetli değil ama yatıp kalkarken acıyı yavaş kalkıyorum bende. Adetime tam 5 gün var geçen ay bu süreçte tam 4 5 tane test yaptım bu ay hiç yapmadım🤗
Suleguless Fatma48 bende rüyamda hamile olduğumu gördüm. Rüyaya sebep test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Şuan 7 haftalığız 🤰 umarım sende Hamilesindir. Rabbim gönlüne göre versin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah🙏♥️
Fatma48 Suleguless yaaa ne güzelll Allah razı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin 🤗🌺🌺🦋
Mavininannesii Fatma48 ben 3 gece üst üste görüyordum korkuyordum sanki biri bogcak beni diye sonra eşim dedi bi test yap yaptım hamile olduğumu öğrendim canım
Fatma48 Mavininannesii hımm anladım canım hayırlısı ya benim 5 gün var acaba test yapsam mı senin kaç gün vardı adetime rüyayı gördüğünde
Gkhn71 Fatma48 bende hamile oldugumu öğrenmeden 3 gun önce rüyamda görmüştüm bende cikti inşallah sizdede cikar😊
Fatma48 Gkhn71 inşallah canım yaa inşallah yorumlar çok güzel çok motive oldum ve yarın test yapacağım
Fatma48 Ruhat 4 gün kala test yapmış olacağım.. Rüyama istinaden canım dün gece rüyamda gördüm yapmak istedim sadece..